Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, declarație inedită: „Nu duc lipsa dacă nu mă mai invită cineva la televizor. Fac parte din poporul hashtag”

Victor Ponta, declarație inedită: „Nu duc lipsa dacă nu mă mai invită cineva la televizor. Fac parte din poporul hashtag”

Victor Ponta, declarație inedită: „Nu duc lipsa dacă nu mă mai invită cineva la televizor. Fac parte din poporul hashtag”
06 Oct 2017   •   19:55

Deputatul Victor Ponta a afirmat vineri, la Craiova, că face parte din poporul hashtag, foloseşte comunicarea modernă, motiv pentru care nu duce lipsă dacă nu este invitat în emisiunile TV.

"Eu fac parte din poporul hashtag, comunic foarte mult pe reţelele sociale, folosesc comunicarea modernă, urmăresc fenomenul. De asta nu duc lipsa dacă nu mă mai invită cineva la televizor, că scriu pe Facebook şi după aceea se preia la televizor ce am scris. Şi mai e ceva: evident că există o generaţie de oameni care pot să decidă viitorul României şi care până acum au fost mai puţin interesaţi şi care nu se simt reprezentanţi nici de PSD, nici de PNL. Şi îmi place genul acesta de comunicare. Le-am spus colegilor mei că eu nu am plecat de la PSD ca să ajung tot la şedinţe: comunicăm cât mai mult folosind tehnologia şi când am zis că e un partid start-up mă refeream şi la faptul că vom folosi mai mult tehnologia", a spus Ponta, într-o conferinţă de presă în care a fost întrebat despre folosirea semnului hashtag pe materialele de prezentare a proiectului Pro România.

Întrebat dacă mai comunică cu foştii colegi de la PSD, Ponta a spus că el comunică cu toţi, mai puţin cu Liviu Dragnea.

"Le urez succes, dar nu cred că pot să aibă succes în felul acesta, pentru că PSD-ul trece prin procesul prin care a trecut PD-ul în anul 2000. Aşa cum Băsescu, uşor-uşor, a luat partidul şi l-a trecut pe persoană fizică, şi Liviu Dragnea, care e de la şcoala lui Traian Băsescu, a făcut acelaşi lucru. Eu nu-mi pot imagina cum Rovana Plumb a putut să spună ieri că ea nu ştie de preţul combustibilului, dar dacă a zis domnul Dragnea că nu creşte, nu creşte. Deci eu am o problemă: că PSD nu face ceea ce am promis că facem în campanie, că în loc să se schimbe în bine, s-a întors la un partid gen PD-ul lui Băsescu. Şi aşa cum m-am luptat cu PD-ul lui Băsescu, o să mă lupt şi cu Dragnea şi cred că rezultatul va fi acelaşi", a mai afirmat deputatul Ponta

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close