Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, despre întoarcerea în PSD: „Cât e Liviu Dragnea şeful PSD nu mă veţi vedea înapoi”

Victor Ponta, despre întoarcerea în PSD: „Cât e Liviu Dragnea şeful PSD nu mă veţi vedea înapoi”

Victor Ponta, despre întoarcerea în PSD: „Cât e Liviu Dragnea şeful PSD nu mă veţi vedea înapoi”
03 Sep 2017   •   21:43

Fostul premier Victor Ponta susţine că Pro România nu va negocia cu PNL pentru a vota moţiuni de cenzură, precizând că nu va reveni în PSD cât timp Liviu Dragnea va fi liderul partidului.

"Aş vrea să fie destui colegi alături de mine. PSD are o majoritate obţinută prin vot. (...) Foarte mulţi colegi m-au căutat în această perioadă să spună 'hai mai stai, hai că pleacă Dragnea' (...) Problema este dacă conducerea acestui partid poate să revină pe o direcţie de modernizare şi de centru în care eu am crezut (...) Cine va veni (în Pro România n.r.)? O să vedem. La început probabil foarte puţini (...) Nu avem ce să discutăm cu PNL, să votăm moţiuni de cenzură. Eu o să votez moţiuni de cenzură când o să mi se spună că o să vină un guvern mai bun. Dacă mai vin şi alţi parlamentari alături de noi trebuie să ştie că nu le dăm nicio funcţie şi trebuie să ştie că urmează represaliile", a spus Victor Ponta, duminică, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă există şanse să revină în PSD, Ponta a spus: "Anul trecut toată campania s-a făcut cu faţa mea, că dacă se făcea cu faţa lui Dragnea, se mai pierdeau voturi. Eu nu am plecat din PSD, am aflat de la televizor că nu mai sunt membru pentru că nu am votat moţiunea. Vă reamintesc că am fost vreo 18 care nu au votat moţiunea şi înţeleg că numai eu nu mai sunt membru.(...) Niciodată nu o să mă auziţi spunând ceva rău de partidul în care am activat, de oamenii care mi-au fost alături la multe campanii şi de oamenii care m-au votat şi pe care eu i-am votat. Eu am tot tras de PSD şi Adrian Năstase şi Mircea Geoană să facem un partid modern, de centru stânga, european, progresist. Domnul Dragnea l-a dus la cum era PDSR, ăla pentru care foarte mulţi urăsc şi acum PSD (...) Domnul Dragnea întotdeauna îşi negociază pentru el, PSD e o chestiune pentru el, pe persoană fizică. Ori lucrul ăsta mă face să spun un lucru: cât e Liviu Dragnea şeful PSD nu mă veţi vedea înapoi în PSD".

Victor Ponta, Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu au lansat, duminică, un nou proiect politic, Pro România, prezentat ca o alternativă la oferta partidelor.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close