Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, despre protestatari: Există o parte din societate care, orice ar fi, este anti-PSD

Victor Ponta, despre protestatari: Există o parte din societate care, orice ar fi, este anti-PSD

Victor Ponta, despre protestatari: Există o parte din societate care, orice ar fi, este anti-PSD
21 Feb 2017   •   11:42

Victor Ponta susține că are o apreciere diferită de alţi social-democraţi şi a opinat că "există o parte importantă din societatea românească care, orice ar fi, în orice situaţie, în orice zi sau noapte, este anti-PSD. Poţi să faci orice. Este un dat, dacă vreţi. Este o parte minoritară, pentru că de aia PSD câştigă alegerile, dar este o parte foarte hotărâtă, foarte hotărâtă".

Victor Ponta consideră că ceea ce se întâmplă în ţară de la jumătatea lunii ianuarie "este o nebunie" şi că se exprimă în nume personal, deoarece nu face parte din conducerea partidului, dar nici nu a fost consultat în luarea vreunei decizii.

"Totuşi, e o nebunie ce se întâmplă după 15 ianuarie (...), totul pare o hărmălaie aşa, o nebunie şi nimic nu mi se pare mai rău pentru România anului 2017, decât această hărmălaie şi nebunie care au pornit şi care nu par să se termine prea curând. (...) Operaţiunea asta declanşată în ianuarie, cu ordonanţele, cu 13-14, zici că au scris-o ăilalţi. Mă uitam şi mă frecam la ochi. (...) Nu vorbesc (...) în numele PSD pentru că nici nu fac parte din conducerea PSD, nici n-am fost consultat în vreun fel despre decizii, nici n-am fost înştiinţat, le-am aflat ca şi dumneavoastră. Încerc să le înţeleg şi nu mi-e deloc indiferent ce se întâmplă", a adăugat Ponta, într-un interviu la România TV.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Victor Ponta proteste Romania proteste PSD
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close