Antena 3 Politică Victor Ponta: Domnul Năstase m-a rugat să vă transmit încă o dată cele mai calde sentimente

Victor Ponta: Domnul Năstase m-a rugat să vă transmit încă o dată cele mai calde sentimente

de G.S.    |    20 Apr 2013   •   11:50
Victor Ponta: Domnul Năstase m-a rugat să vă transmit încă o dată cele mai calde sentimente
Sursa foto: Foto: Agerpres

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a deschis, sâmbătă, cea de-a doua zi a Congresului partidului, el spunând că a vorbit în cursul dimineţii cu Adrian Năstase, care l-a rugat să le transmită delegaţilor cele mai calde sentimente pentru emoţia cu care a fost primit de către aceştia cu o zi în urmă.
   
"Îi salut pe domnul Iliescu, domnul Geoană, îi salut pe domnul Gherman, domnul Năstase, pentru faptul că ieri au fost alături de noi. Am vorbit mai devreme cu domnul Năstase, care m-a rugat să vă transmit încă o dată cele mai calde sentimente pentru emoţia cu care a fost primit ieri la acest Congres", a spus Ponta, conform Mediafax.
   
El a menţionat că îşi doreşte ca social-democraţii să aibă o zi la fel de frumoasă şi de bună ca cea anterioară, când a deburat Congresul.
   
"Am avut emoţii că se vor trezi mai puţini după discuţiile şi negocierile de azi noapte. Vă mulţumesc că sunteţi prezenţi. Îmi doresc să avem o zi la fel de frumoasă şi de bună ca cea de ieri", a mai spus Ponta.
   
El a ţinut să salute în mod deosebit prezenţa, pentru a doua zi consecutiv, a preşedintelui Organizaţiei de Femei a PES, Zita Gurmai, despre care a spus că este "cea mai populară figură a politicii europene în România".
   
Ponta a salutat şi prezenţa primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, despre care  a spus că este "un conservator cu cravată roşie".
   
Preşedintele PSD a mai arătat că mesajul cel mai important pe care PSD îl dă cu ocazia acestui Congres este cel de unitate.
   
Social-democraţii urmează să aleagă, sâmbătă, în a doua zi a Congresului, noua conducere a partidului. Votul la acest Congres va fi unul electronic. Delegaţii vor vota în baza unei cartele unice, nenominale, folosind aparate touchscreen, aflate în fiecare din cele 60 de cabine de vot.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close