Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Mergem la confruntarea cu Traian Băsescu miercuri sau joi (VIDEO)

Victor Ponta: Mergem la confruntarea cu Traian Băsescu miercuri sau joi (VIDEO)

Victor Ponta: Mergem la confruntarea cu Traian Băsescu miercuri sau joi (VIDEO)
29 Noi 2009   •   22:56

Traian Băsescu l-a provocat pe Mircea Geoană la o confruntare duminică, la Palatul Parlamentului. Propunerea a fost respinsă, însă, de candidatul Alianţei PSD+PC.

Victor Ponta, purtătorul de cuvânt al PSD pentru campania electorală, a explicat în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de ce a fost refuzată propunerea actualului preşedinte.

?A tipat că vrea ca Geoană să se confrunte cu el (...) Traian Băsescu vrea să vină la confruntare când iese la conferinţă, dar când trebuie să confirme nu mai poate?, a declarat Victor Ponta.

Purtătorul de cuvânt al lui Mircea Geoană a confirmat faptul că va avea loc o confruntare între cei doi candidaţi la preşedinţie. ?Vom participa la o confruntare identică cu cea dinanintea primului tur, în formatul de acolo, care nouă ni s-a părut ok?, a adăugat politicianul.

Potrivit lui Victor Ponta, confruntarea dintre Traian Băsescu şi Mircea Geoană va avea loc miercuri sau joi. ?Mâine la ora 10.00 ne întâlnim la sediul IPP să discutăm întâlnirea de miercuri sau joi?, a mai spus Victor Ponta.










Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Victor Ponta
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close