Antena 3 CNN Politică Videanu: PDL nu a generat nici un scandal în coaliţie. Comisia Udrea, încercare de provocare marca PSD

Videanu: PDL nu a generat nici un scandal în coaliţie. Comisia Udrea, încercare de provocare marca PSD

Videanu: PDL nu a generat nici un scandal în coaliţie. Comisia Udrea, încercare de provocare marca PSD
Sursa foto: Adriean Videanu
03 Aug 2009   •   15:27

PDL nu a generat niciun scandal în coaliţie şi nu va răspunde provocărilor liderilor PSD, a afirmat luni, liderul PD, Adriean Videanu. În opinia ministrului Economiei, social-democraţii continuă să joace la două capete, şi în Guvern şi în opoziţie, pentru a-şi provoca colegii de guvernare. De altfel , În Modrogan s-a decis: susţinerea de către Psd a comisiei parlamentare de anchetă în cadrul ministrului turismului, Elena Udrea "este un fel de provocare politicianistă".
"PDLnu a generat nici un scandal în coaliţie. PDL este preocupat de situaţia economică în care se află ţara. Nu vrem să răspundem acestor atacuri politice, nu vrem să luăm în calcul nici acţiuni politice care nu fac altceva decât să creeze premizele unei crize politice, de aceea preocuparea noastră principală o reprezintă rezolvarea problemelor pe care societatea le are, dat fiind accentuarea crizei în primul semestru. PDL nu va răspunde provocărilor, pentru că această comisie împotriva Elenei Udrea este un demers politicanist, care este un fel de provocare. Fiecare să-şi asume riscul politic al demersului pe care îl face", a declarat Videanu, după şedinţa BPN al PDL.
El a reiterat acuzele de duplicitate la adresa PSD, care se străduieşte în acelaşi timp să fie şi "la guvernare şi în opoziţie" pentru a servi interesele electorale ale propriului candidat prezidenţial, Mircea Geoană.
"Domnul Geoană este în campanie electorală. Dincolo de ceea ce discutăm în cadrul coaliţiei, domnia sa are altă prezenţă publică. (?) Avem un program de guvernare comun, care se bazează pe gestionarea crizei, nu pe duplicitatea pe care PSD o are, la guvernare şi în opoziţie. Vă rog să îi reamintiţi domnului Geoană că are jumătate din Cabinet. Poate uită acest lucru. Una este în Cabinet, alta este ceea ce discutăm în Parlament. Majoritatea parlamentară care ar trebui să susţină demersurile Guvernului are atitudinea pe care o ştiţi foarte bine", a mai spus primvicepreşedintele PDL.
Antena3.ro

×
Parteneri
Florian Coldea, pus sub control judiciar cu cauţiune de 500.000 lei
x close