x close

Violeta Alexandru, anunț despre pensiile românilor: "Situația sistemului de pensii e critică în acest moment. Lucrez cu prioritate asupra unor decizii de management"

19 Feb 2020   •   16:40
Violeta Alexandru, anunț despre pensiile românilor: "Situația sistemului de pensii e critică în acest moment. Lucrez cu prioritate asupra unor decizii de management" Foto: Gov.ro

Violeta Alexandru a declarat, la scurt timp după audierea din Parlament, că e nevoie să fie luate măsuri urgente în privina gestionării sistemului de pensii fiindcă afectează viața de zi cu zi a românilor. 

"Lucrez cu prioritate asupra unor decizii de management. Mi se par acestea urgenţa. Situaţia sistemului de pensii este critică în acest moment. Sunt nişte probleme de management care impietează asupra uşurinţei cu care oamenii trebuie să primească informaţii în ceea ce priveşte pensia. Sunt ani de zile în care oamenii aşteaptă pentru o decizie de recalculare, respectiv sunt luni întregi, ei fiind fără venit, în care li se procesează informaţiile. Deci mi se par prioritare deciziile de management, care afectează viaţa de zi cu zi a oamenilor, care vin să răspundă unor probleme nerezolvate de ani de zile", a declarat Violeta Alexandru, după audierea din Parlament.

Violeta Alexandru a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate din Parlament pentru preluarea portofoliului Ministerului Muncii. 

Citiți și Violeta Alexandru a primit aviz negativ pentru preluarea portofoliului Ministerului Muncii

Citeşte mai multe despre:

violeta alexandru pensiile romanilor
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati