Antena 3 CNN Politică Zestrea de comisii permanente a Camerei Deputaţilor îmbogăţită cu un for pentru românii de pretutindeni

Zestrea de comisii permanente a Camerei Deputaţilor îmbogăţită cu un for pentru românii de pretutindeni

Zestrea de comisii permanente a Camerei Deputaţilor îmbogăţită cu un for pentru românii de pretutindeni
Sursa foto: Camera Deputaþilor
31 Mar 2010   •   13:23

Comisia de Regulament a Camerei a decis, miercuri, în unanimitate să creeze o nouă comisie permanentă la nivelul acestui for legislativ: comisia pentru românii de pretutindeni. Potrivit proiectului de Hotărâre, iniţiat de deputatul PDL William Brânză, articolul 59 din Regulamentul Camerei, care stabileşte denumirile şi domeniile de activitate ale comisiilor permanente, va fi completat în sensul adăugării unei comisii permanente, denumită "Comisia pentru românii de pretutindeni".
Decizia Comisiei de Regulament privind aprobarea înfiinţării Comisiei pentru românii de pretutindeni a fost adoptată cu votul a trei din cei cinci membri ai acesteia.
În favoarea propunerii au votat deputatul PDL Iustin Cionca-Arghir, deputatul UDMR Varga Attila şi deputatul reprezentând minorităţile naţionale Liana Dumitrescu.
Deputatul PNL Ciprian Dobre şi deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvăz, membri ai Comisiei de Regulament, au absentat de la lucrările comisiei.
Antena3.ro

×
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close