Antena 3 CNN Actualitate "Lui Florin Cioabă i-ar fi ruşine de ce au făcut fiii lui. E un circ". Cum vede interpreta Gabi Luncă "încoronarea regilor"

"Lui Florin Cioabă i-ar fi ruşine de ce au făcut fiii lui. E un circ". Cum vede interpreta Gabi Luncă "încoronarea regilor"

"Lui Florin Cioabă i-ar fi ruşine de ce au făcut fiii lui. E un circ". Cum vede interpreta Gabi Luncă "încoronarea regilor"
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Aug 2013   •   18:24

Lui Florin Cioabă i-ar fi ruşine de ce au făcut fiii lui, spune interpreta Gabi Luncă, o apropiată a familiei. Cântăreaţa este de părere că ar fi fost normal ca băieţii lui Cioabă să fi aşteptat cu încoronarea şi spune că cei doi au transformat înmormântarea tatălui într-un circ.

"E un circ, o ieftinătate de la solduri. Nu s-a pomenit niciodată doi regi. Dacă mai avea un copil, era numit rege de comune, de regiune", se întreabă interpreta.

Florin Cioabă a fost înmormântat, vineri după-amiază, în Cimitirul Municipal din Sibiu, la finalul unei ceremonii care a durat aproximativ şase ore şi la care au participat, în total, circa 2.500 de persoane.

Cei doi fii ai lui Florin Cioabă au fost încoronaţi la căpătâiul tatălui lor. Amândoi au primit pe cap coroane din aur, cea purtată de Florin Cioabă a ajuns pe capul lui Daniel, pentru fiul cel mare fiind realizată o coroană din galbeni, moşteniţi de la bunicii lor.

×
Subiecte în articol: florin cioaba dorin cioaba
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close