Antena 3 CNN Actualitate Mariana Câmpeanu se gândeşte să dea în judecată România TV. Postul controlat de PSD-istul Ghiţă a acuzat-o pe nedrept de luare de mită

Mariana Câmpeanu se gândeşte să dea în judecată România TV. Postul controlat de PSD-istul Ghiţă a acuzat-o pe nedrept de luare de mită

Mariana Câmpeanu se gândeşte să dea în judecată România TV. Postul controlat de PSD-istul Ghiţă a acuzat-o pe nedrept de luare de mită
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    09 Feb 2013   •   22:57

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a spus, sâmbătă, că se gândeşte să dea în judecată postul de televiziune RTV, după ce canalul controlat de PSD-istul Sebastian Ghiţă a acuzat-o pe nedrept pe liberală că ar fi cercetată pentru luare de mită.

Întrebat dacă se gândeşte să dea în judecată televiziunea cu pricina, demnitarul a răspuns: "Da, o să mă consult şi cu un avocat, şi cu colegii de partid şi chiar de Guvern, ce trebuie să fac în acest caz. Nu este un atac la persoana mea", a declarat ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, în ediţia de sâmbătă a emisiunii Q&A, de la Antena 3.

Ministrul liberal al Muncii este de părere că aşa-zisă ţintă a atactului nu ar fi ea, ci preşedintele PNL, Crin Antonescu.


Sâmbătă, Mariana Câmpeanu a răspuns sâmbătă acuzaţiilor inventate că ar fi luat mită, spunând că nu a fost niciodată citată sau întrebată ceva de Parchet şi a adăugat că acesta este un atac la preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a fost recent acuzată de postul de televiziune România TV (deţinut de Sebastian Ghiţă, PSD), că ar fi cercetată penal pentru luare de mită. Ulterior, la o oră după această informaţie, DNA a precizat că nu există niciun dosar penal în care să fie cercetată Mariana Câmpeanu.




×
Subiecte în articol: Mariana Campeanu Sebastian Ghita
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close