Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Hai să tragem o linie între hoţi şi nehoţi! Singurul care a plătit taxele şi a fost condamnat la ordinul lui Băsescu este Dan Voiculescu

Radu Tudor: Hai să tragem o linie între hoţi şi nehoţi! Singurul care a plătit taxele şi a fost condamnat la ordinul lui Băsescu este Dan Voiculescu

Radu Tudor: Hai să tragem o linie între hoţi şi nehoţi! Singurul care a plătit taxele şi a fost condamnat la ordinul lui Băsescu este Dan Voiculescu
04 Mar 2015   •   19:37

Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti, la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.

Liberalul Corneliu Bichinet, vicepresedintele CJ Vaslui, a vorbit în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "La Ordinea Zilei cu Dana Grecu'' despre cum, politcienii care sunt şi oameni de presă în România, şi au fost împotriva regimului Băsescu, ajung, rând pe rând, la închisoare.

"Toţi au făcut la fel? Avem acelaşi statut? Am plătit aceleaşi taxe şi impozite? Am cărat aceleaşi genţi de bani şi am condus aceleaşi Rolls Royce-uri cu toţii? Hai să nu îi punem pe toţi la un loc, că mi se pare că ceea ce au furat unii au plătit alţii. Nu are rost să punem în momentul de faţă Adrian Sârbu, cu Dan Diaconescu şi Dan Voiculescu. Trustul acesta a plătit 300 de milioane de euro taxe şi impozite de când există, iar alţii au eludat statul român, şi-au bătut joc de bugetul de stat şi acum se dau victime", a intervenit Radu Tudor, aducând argumente care să facă diferenţa între situaţia celorlaţi oameni politici şi de presă care sunt la închisoare, după ce s-au opus regimului Băsescu, şi situaţia profesorului Dan Voiculescu.

"Singurul care a plătit taxele şi impozitele şi a fost condamnat la ordinul lui Traian Băsescu, este Dan Voculescu. Restul, au făcut toţi şmecherii cu fostul preşedinte. Hai să tragem o linie între hoţi şi nehoţi până la libertatea presei! ", a mai adăugat acesta.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, pe lângă condamnarea la închisoare cu executare a fondatorului PP-DD, şi interzicerea desfăşurării de către acesta a oricărei activităţi în presa scrisă sau audio-video, ca pedeapsă complementară, pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei de cinci ani şi şase luni.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close