Antena 3 CNN Show Jennifer Aniston, sfâşiată de durere la moartea tatălui: "Te voi iubi până la sfârșitul timpurilor"

Jennifer Aniston, sfâşiată de durere la moartea tatălui: "Te voi iubi până la sfârșitul timpurilor"

"Tată dulce .. Ai fost unul dintre cei mai frumoși oameni pe care i-am cunoscut vreodată", este mesajul prin care Jennfier Aniston și-a luat adio de la tatăl său care a trecut în neființă.

Jennifer Aniston, sfâşiată de durere la moartea tatălui: "Te voi iubi până la sfârșitul timpurilor"
Sursa foto: Gettyimages | Frazer Harrison / Staff
de Ioana Mircea    |    14 Noi 2022   •   19:02

Actorul din serialul ”Days of Our Lives”, John Aniston, a murit la vârsta de 89 de ani. Anunțul morții sale a fost făcut chiar fiica sa Jennifer Aniston, pe Instagram.

„Tată dulce ... John Anthony Aniston. Ai fost unul dintre cei mai frumoși oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Sunt atât de recunoscătoare că te-ai înălțat spre ceruri în pace - și fără durere. Și nu mai puțin pe 11/11!

Întotdeauna ai avut o sincronizare perfectă. Acest număr va avea pentru totdeauna o semnificație și mai mare pentru mine acum. Te voi iubi până la sfârșitul timpurilor”, este mesajul pe care l-a postat actrița sub o fotografie în care apare lângă tatăl său, pe Instagram.

Decesul actorului a survenit pe 11 noiembrie, dar a fost anunțat abia acum. În serialul care l-a făcut celebru în Statele Unite, John Aniston a jucat rolul lui Victor Kiriakis din 1985, conform People.

Bărbatul s-a născut în Creta, dar a venit în SUA împreună cu familia sa când avea doar doi ani, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Jennifer Aniston
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close