Antena 3 CNN Show Actorul Devin Ratray, fratele lui Kevin "Singur acasă", a ajuns în "în stare critică" la spital

Actorul Devin Ratray, fratele lui Kevin "Singur acasă", a ajuns în "în stare critică" la spital

Actorul Devin Ratray, cel care a interpretat personajul Buzz, fratele mai mare al lui Kevin din seria "Singur acasă", a fost spitalizat "în stare critică".

Actorul Devin Ratray, fratele lui Kevin "Singur acasă", a ajuns în "în stare critică" la spital
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    24 Ian 2024   •   19:24

Devin Ratray l-a interpretat pe Buzz McCallister, fratele mai mare al lui Kevin (Macaulay Culkin) în primele două filme ale seriei de succes "Singur acasă".

În decembrie 2021, Ratray a fost acuzat că și-ar fi sugrumat prietena într-o cameră de hotel și ar fi lovit-o cu pumnul în față, după ce femeia l-ar fi mușcat de mână ca să scape. Actorul neagă, însă, acuzațiile.

Acum, acesta a ajuns la spital în stare critică. Din cauza spitalizării, procesul în care acesta urmează să apară a fost amânat, potrivit New York Post.

Avocatul lui Devin Ratray, Scott Adams, spune că intrarea în spital a fost din cauza unor probleme cardiace și actorul a fost internat la secția de Terapie Intensivă.

Citește și: Îl mai știți pe Buzz din ”Home Alone”? Cum a ajuns să arate acum actorul. E supraponderal, chelește și cu greu îl mai recunoști

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea imagini din ultimii ani cu actorul Devin Ratray

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

O sursă apropiată de actor a declarat că Ratray a fost ulterior externat și se odihnește la domiciliu.

Selecția juriului în cazul lui Devin Ratray trebuia să înceapă luni, însă judecătorul a amânat procesul până luna viitoare din cauza spitalizării actorului.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close