Antena 3 CNN Show Baritonul argentinian Alejandro Meerapfel a murit la 54 de ani, după ce a făcut infarct pe scenă

Baritonul argentinian Alejandro Meerapfel a murit la 54 de ani, după ce a făcut infarct pe scenă

Baritonul argentinian Alejandro Meerapfel a murit la vârsta de 54 de ani, în urma unui atac de cord, în timpul unui concert la un festival de muzică din Ambronay.

Baritonul argentinian Alejandro Meerapfel a murit la 54 de ani, după ce a făcut infarct pe scenă
Sursa foto: operabase.com
de Ioana Mircea    |    24 Sep 2023   •   21:06

Alejandro Meerapfel și-a pierdut viața, la 54 de ani după ce a făcut infarct pe scenă în timpul unui concert din Ambronay, în estul Franței.

"Suntem întristați să anunțăm că baritonul a murit în urma unui atac de cord pe scenă ieri (vineri) seara, în timpul unui concert" la cel de-al 44-lea festival de muzică barocă de la Ambronay", se arată într-un comunicat al conducerii centrului cultural din Ambronay, potrivit El Mundo.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ansamblul Cappella Mediterranea și Corul de Cameră din Namur se aflau pe scena din Ambronay, dirijat de argentinianul Leonardo García Alarcón, când baritonului i s-a făcut rău.

Citește și: A murit Giorgio Napolitano, primul președinte italian cu două mandate

Meerapfel a jucat de-a lungul carierei sale în numeroase teatre din Europa și America Latină. Printre interpretările sale ca protagonist se numără "Don Giovanni”, "La Bohème” și "Don Carlo”.

"Alejandro a fost un înger pe pământ. Înaintea concertului, zâmbetul și buna lui dispoziție au umplut sufletele întregii echipe artistice și ale festivalului", a declarat García Alarcón, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Alejandro Meerapfel bariton
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close