Antena 3 CNN Show Alimentul la care a renunţat Raluka. "Nu ştiu ce se spune, ce nu se spune, eu mă simt mai bine aşa. Am mai multă energie"

Alimentul la care a renunţat Raluka. "Nu ştiu ce se spune, ce nu se spune, eu mă simt mai bine aşa. Am mai multă energie"

Raluka a renunţat de patru ani la unul din cel mai des consumate alimente şi spune că se simte foarte bine aşa, fiind şi plină de energie.

Alimentul la care a renunţat Raluka. "Nu ştiu ce se spune, ce nu se spune, eu mă simt mai bine aşa. Am mai multă energie"
de Georgiana Adam    |    03 Mai 2022   •   13:51

Una dintre cele mai apreciate artiste de la noi este cunoscută ca fiind adepta unui stil de viaţă sănătos, dar s-a făcut remarcată şi pentru silueta sa de invidiat.

Constituția sa atletică, formele de invidiat și pătrățelele de pe abdomen i-au adus foarte mulţi admiratori, de-a lungul anilor. Artistă mărturisește că are un singur secret culinar: a devenit vegetariană, potrivit playtech.ro.

"Arăt aşa de când m-am oprit din a mânca cărniţă. M-a ajutat foarte tare pe mine faptul că nu mai mănânc carne.

Nu am slăbit foarte mult, în schimb arăt mult mai armonios cumva, pot spune. Am renunţat acum patru ani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

M-a ajutat din toate punctele de vedere: m-a ajutat şi ca energie, m-a ajutat şi la piele – pielea mea arată mult mai frumos, corpul e mai armonios.

Nu ştiu, eu mă simt foarte, foarte bine. Nu ştiu, nu m-am documentat ce se spune, ce nu se spune, cum e mai bine. Dar eu ştiu că mă simt mai bine aşa.

Fac eu grătar cu prietenii, dar nu mai suport nici mirosul acum. Singurul lucru de care mi-e poftă din când în când, pentru că-l văd, este hot-dogul. Dar foarte rar", a spus Raluka.
 

×
Subiecte în articol: Raluka carne vegetarian
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close