Antena 3 CNN Show AMNA, acuzată că minte că este infectată cu COVID: ”Nu înțeleg cât de bolnav să fii să crezi așa ceva”

AMNA, acuzată că minte că este infectată cu COVID: ”Nu înțeleg cât de bolnav să fii să crezi așa ceva”

Amna a răbufnit pe rețelele sociale, după ce a anunțat că a fost infectată cu coronavirus, mulți dintre ”fani” acuzând-o că este doar o minciună și că totul ar fi doar o înscenare.

AMNA, acuzată că minte că este infectată cu COVID: ”Nu înțeleg cât de bolnav să fii să crezi așa ceva”
de Laura Dinu    |    12 Apr 2021   •   08:42

"Ăsta este ultimul lucru pe care mi-l doream: să stau de vorbă despre așa ceva în momentele astea, dar efectiv, de ieri, de când am făcut postarea, numai "prieteni" de genul ăsta. Printre mesajele foarte frumoase, sunt și acești oameni care nu cred că eu sunt bolnavă, care cred că totul e o înscenare. În primul rând, sunt niște acte care dovedesc asta. În al doilea rând, sunt niște doctori care se ocupă de mine. Nu înțeleg cât de bolnav să fii să crezi așa ceva”, a spus Amna pe rețelele sociale, potrivit dcnews.ro

"Vă dau o veste nasolă... Chiar și persoanele publice se îmbolnăvesc. Vă vine să credeți sau nu, chiar și oamenii ăștia au probleme și vă datorăm o bucată din viața noastră, nu să fim falși și să se ne prefacem că tot timpul este totul roz. Ba din contră, eu în locul vostru aș aprecia sinceritatea și transparența. (...) Vă doresc multă sănătate, mai ales celor care pun la îndoială cuvântul meu. Vă doresc din tot sufletul să nu vă lovească acest COVID, pentru că nu aș vrea să simțiți cât de nasol este”, a continuat ea.

”Mi-e foarte greu sa fac aceasta postare, fizic vorbind”

Artista anunțase, cu doar o zi înainte, tot pe o rețea socială, că este infectată cu COVID și că a avut nevoie de internare.

”Mi-e foarte greu sa fac aceasta postare, fizic vorbind. Zilele acestea am trecut prin toate stările posibile, COVID-19 dându-mi ceva bătăi de cap, de aici și absenta mea de pe rețelele de socializare.

Am ajuns la spital, pe mâinile unor doctori minunați, pentru a face tratament și a monitoriza starea mea de sănătate.

Chiar dacă nu mă simt cel mai bine, știu că totul o sa treacă rapid, că o sa fie bine. 

Aveți grijă de voi, purtați masca, dezinfectați-vă și protejați-vă”!

Mi-e foarte greu sa fac aceasta postare, fizic vorbind. Zilele acestea am trecut prin toate stările posibile, Covid-19...

Publicată de AMNA pe Vineri, 9 aprilie 2021

×
Subiecte în articol: amna coronavirus
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close