Antena 3 CNN Show Chefi la cuţite începe la Antena 1. Juraţii se înfruntă pentru prima amuletă

Chefi la cuţite începe la Antena 1. Juraţii se înfruntă pentru prima amuletă

Noul sezon al celui mai apreciat show gastronomic din România, Chefi la cuțite, începe în această seară, la Antena 1, de la 20:30. Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu inaugurează următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Chefi la cuţite începe la Antena 1. Juraţii se înfruntă pentru prima amuletă
Sursa foto: Antena 1
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mar 2024   •   11:52

Cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

"Nu caut perfecțiunea, pentru că, din punctul meu de vedere, nu există, dar caut acele persoane care ne pot duce către perfecțiune", a declarat Chef Zaharia despre crezul care îl ghidează în etapa preselecțiilor.

"În decursul carierei mele, a contat foarte mult simplitatea și gustul", a punctat Chef Sautner.

"Eu caut emoția, pasiunea, în farfuriile concurenților. Mereu spun că bucătăria este un act de iubire", a spus Chef Richard.

"Eu vreau să simt în farfuria fiecărui concurent că a dat tot, că s-a implicat la maximum", a comentat Chef Popescu, despre jurizarea din preselecții, care le va aduce întâlniri surprinzătoare încă de la început.

Astfel, printre cei care pășesc în platoul show-ului în acastă seară se numără Aristotelis Valaoritis, care deține recordul mondial pentru cele mai multe pahare ținute pe cap… în timp ce dansează. Primul succes recunoscut de Guinness World Records l-a obținut în 1997, cu 134 de pahare ținute pe cap. Iar în anii următori și-a depășit constant propriile recorduri, cel mai recent ajungând la 319 pahare.

Pe lângă preparatele gătite de el în bucătăria Chefi la cuțite, Artistotelis le va oferi un spectacol antrenant pe ritmurile lui Zorba Grecul, provocându-i pe jurați să încerce și ei un dans cu pahare pe cap. Cum vor reacționa Chefii, dar și ce verdict va primi Aristotelis telespectatorii vor descoperi diseară.

Cei patru jurați vor trăi cu intensitate emoția noului început, atât la primele degustări, cât și la cea dintâi întrecere în ringul amuletelor. ”Este prima amuletă, deci trebuie să fie a mea!”, a anunțat Chef Popescu.

"Abia aștept să vedem cine e cel mai tare", a spus Chef Richard, înainte de startul primei înfruntări a juraților.

Doar trei dintre cei patru Chefi vor obține privilegiul de a-și alcătui echipe cu care să concureze pentru trofeul sezonului 13. Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Cum vor decurge luptele pentru amulete, dar și audițiile, sub presiunea noilor reguli care condimentează competiția, descoperim începând din această seară, show-ul fiind difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30.

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite Antena 1
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close