Antena 3 CNN Show Dorian Popa a ieșit pozitiv la consumul de substanțe psihoactive. Ce face artistul acum, la o zi distanță de la aflarea verdictului

Dorian Popa a ieșit pozitiv la consumul de substanțe psihoactive. Ce face artistul acum, la o zi distanță de la aflarea verdictului

Analizele de laborator confirmă că Dorian Popa s-ar fi drogat. Sindicatul Europol a anunțat că influencerul ar fi fost depistat pozitiv la canabis.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Noi 2023   •   15:58

Anunțul vine la o săptămână după ce Dorian Popa a fost depistat de un echipaj de poliție.

Conform Sindicatului Europol, rezultatul testării de la sediul INML a confirmat faptul că artistul consumase canabis înainte de a se urca la volanul bolidului de lux pe care îl deține. 

Reamintim faptul că incidentul a avut loc pe data de 27 octombrie, atunci când Dorian Popa a fost oprit de polițiști în timp ce se afla la volanului bolidului de lux, pe care îl conducea îmbrăcat în halat de baie și lenjerie intimă. 

Citește și: Dorian Popa conducea un Lamborghini, îmbrăcat cu un halat, când a fost oprit de poliţişti şi testat pozitiv la droguri

Agenții au sesizat prezența substanțelor psihoactive în salivă, în urma testării cu aparatul Drugtest. La momentul respectiv, Dorian Popa a declarat oamenilor legii că a fost la o petrecere unde s-a fumat, iar el a inhalat fumul de țigară pe care ceilalți l-au expirat în acea încăpere.

Polițiștii l-au condus pe influencer la sediul INML, iar la o săptămână distanță, rezultatele au ieșit pozitive la consumul de canabis.

Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub prezența substanțelor psihoactive și i-a fost suspendat dreptul de a conduce. 

Dorian Popa, gest sfidător după ce a fost depistat pozitiv cu substanțe psihoactive

La o zi după ce a ieșit pozitiv la canabis, Dorian Popa se prezintă cu zâmbetul pe buze. Artistul se află la Focșani, acolo unde este prezent la deschiderea unei șaormerii. 

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close