Antena 3 CNN Show Fulgy amenință cu moartea din arest! A atenționat-o pe sora lui că îi violează copiii

Fulgy amenință cu moartea din arest! A atenționat-o pe sora lui că îi violează copiii

Din arest la domiciliu după ce a agresat un jurnalist, fiul Clejanilor a ajuns din nou în faţa judecătorilor. Este acuzat de sora sa vitregă că a amenințat-o că o omoară și îi violează copiii!

Fulgy amenință cu moartea din arest! A atenționat-o pe sora lui că îi violează copiii
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Iul 2021   •   13:56

Nu este pentru prima dată când Fulgy recurge la amenințări. Într-o postare pe rețelele sociale, beizadeaua l-a amenințat cu moartea pe jurnalistul Dan Capatos

Aflat în arest la domiciliu, în vila luxoasă a Clejanilor, Fulgy postează încontinuu pe rețelele sociale. După postări în care amenință jurnaliști cu moartea, Fulgy a trecut la clipuri despre credinţă. Fiul Clejanilor s-a filmat în timp ce compune muzică și a mărturisit că l-a visat pe Iisus Hristos.

Iar odată cu isprăvile făcute de Fulgy, fiul Clejanilor, ies la iveală statistici alarmante. Consumul substanţelor interzise înregistrează creșteri alarmante în rândul minorilor. Vorbim de copii în vârstă de doar 10 ani, care ajung să fie dependenţi de droguri. Mulţi dintre consumatori provin din familii înstărite, precum Fulgy, semnalează specialiștii.  

Situașie alarmantă: consumatorii de droguri sunt tot mai tineri, iar unii dealeri abia împlinesc 14 ani

Consumul substanțelor interzise în rândul tinerilor apare din nou in prin plan odată cu ispravile făcute de Fulgy, fiul Clejanilor. La nivel naţional statisticile arată o tendinţă de scădere a vârstei tinerilor consumatori de droguri, fiind în tratament copii si de 10-11 ani.

Specialistii spun ca cei mai mulți copii consumatori de substanțe interzise au un parinte plecat in străinătate sau provin din familii înstărite. Recuperearea însă e cea mai grea, costisitoare și poate dura și zece ani de zile.

 

×
Subiecte în articol: Fulgy arest
Parteneri
Schimbări la buletinele românilor. Noi informaţii care vor apărea pe act
x close