Antena 3 CNN Show Jurații "Chefi la cuțite", provocați să pregătească preparate cu un buget redus. Amuleta poate fi câștigată cu doar 30 de lei

Jurații "Chefi la cuțite", provocați să pregătească preparate cu un buget redus. Amuleta poate fi câștigată cu doar 30 de lei

Jurații "Chefi la cuțite" au parte de o nouă provocare, însă cu buget redus. Aceștia trebuie să pregătească preparate din ingrediente care să nu coste, în total, mai mult de 30 de lei.

Jurații "Chefi la cuțite", provocați să pregătească preparate cu un buget redus. Amuleta poate fi câștigată cu doar 30 de lei
Sursa foto: Antena 1
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mar 2024   •   14:21

În această seară, telespectatorii "Chefi la cuțite" vor vedea ce preparate vor pregăti jurații cu ingrediente care nu costă, în total, mai mult de 30 de lei.

Irina Fodor le impune juraților un anumit buget la locul pentru amuletă, în ediția a V-a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 13, difuzată pe 27 martie 2024.

"De această dată nu reduc timpul, dar reduc foarte mult bugetul. Trebuie să vă descurcați cu 30 de lei", îi anunță Irina pe chefi.

În aceeași ediție, Bogdan Năstase, luptătorul K1, cunoscut pentru aparițiile sale la galele de kickboxing, unde poartă șuba grea de cioban, vine în fața juraților, fiind dornic să intre în competiția gastronomică.

Înainte de activitatea sa sportivă, Bogdan a urmat de mic tradiția familiei sale și se declară expert în mâncărurile preparate la stână.

Tot în această seară, concurează pentru un loc în bootcamp românul care a gătit în echipa celui mai bun Chef din Asia.

Fiind primul bucătar indian cu două stele Michelin, Gaggan Anand a influențat puternic gastronomia Thailandei, iar Liviu Moroiu este concurentul care a avut privilegiul să învețe din secretele lui, chiar în restaurantul acestuia din Bangkok.

În această seară, aflăm dacă va reuși să-i impreioneze și pe jurații "Chefi la cuțite".

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close