Antena 3 CNN Show Mădălina Ghenea, premiată la Veneţia. Ţinuta cu care a făcut senzaţie pe covorul roşu

Mădălina Ghenea, premiată la Veneţia. Ţinuta cu care a făcut senzaţie pe covorul roşu

Mădălina Ghenea este din nou în atenția presei. Actrița româncă a primit trofeul Diva e Donna la Festivalul de Film de la Veneția, ocazie cu care frumoasa româncă a făcut din nou senzație pe covorul roșu.

Mădălina Ghenea, premiată la Veneţia. Ţinuta cu care a făcut senzaţie pe covorul roşu
de Naty Badea    |    05 Sep 2022   •   13:24

Mădălina Ghenea a surprins din nou audiența cu prezența sa elegantă și seducătoare pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția. Vedeta română a defilat la prezentarea filmului Bones and All, al lui Luca Guadagnino.

Actriță și model, Mădălina Ghenea primit premiul Diva e Donna în cadrul celei de-a 79-a ediții a Festivalului de Film de la Veneția.

Aceasta a scris pe contul său de instagram că Lady Bean Baka s-a întors, explicând că prietenii așa o numesc deoarece este oarecum neîndemânatică și uneori împiedicată. Asta în contextul în care, pe scena Festivalului de Film de la Veneția, atunci când a primit premiu, era să-l scape din mâini de emoții.

Ţinuta cu care Mădălina a rupt gura festivalului

Româncă a purtat o ținută absolut spectaculoasă, cu un top de dantelă negru și o fustă ce avea o despicătură impresionantă care a tăiat răsuflare a tuturor celor prezenți. Ca de obicei, Mădălina Ghenea a mai declarat că deși a primit acest premiu prestigios, ea nu se simte o divă.

Ea mai spus că s-a simțit copleșită să fie la un eveniment cu atâtea vedete, dar că se simte onorată de această ipostază.

Mădălina a mai povestit și ceva inedit - faptul că a fost înțepată de o insectă la Veneția, înainte de prezentare a filmului, și fruntea i s-a umflat puțin. Ea a comentat ironic că de fapt, o frunte mare este semn de inteligență.

O prezență inedită, ca de obicei. Mădălina Ghenea la Festivalul de Film de la Veneția și anul acesta. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Mădălina Ghenea
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close