Antena 3 CNN Show Mircea Badea, despre conferința susținută de șefa DNA: "Doamna Kovesi este impecabilă. Discursul e schizofrenic de la cap la coadă"

Mircea Badea, despre conferința susținută de șefa DNA: "Doamna Kovesi este impecabilă. Discursul e schizofrenic de la cap la coadă"

Mircea Badea, despre conferința susținută de șefa DNA: "Doamna Kovesi este impecabilă. Discursul e schizofrenic de la cap la coadă"
15 Feb 2018   •   00:12

Mircea Badea a vorbit miercuri seara despre conferința de presă susținută de Laura Codruța Kovesi. Acesta spune că șefa DNA nu a clarificat cu nimic situația tensionată creată în ultimele zile. 

"Am urmărit cu atenție și iîngrijoarare toată această conferință de presă. Nu vreau să stric petrecerea anticorupților din Romania. DNA-ul nu face probe falsificate, mai puțin cele anulate de instanță pentru că sunt falsificate . Doamna Kovesi nu a avut o conferință de presa, a vrut să transmită un mesaj exact ca un politician. Dânsa nu a vrut să lămurească nimic despre nimic. De fiecare dată când era întrebată ceva concret spunea nu putem să vorbim că e o anchetă în curs, nu putem să vorbim că ne amendează marțienii, ea începând conferința de presă prezentând o probă dintr-un dosar în curs despre care nici nu mai știa dacă e o probă în dosar sau cum a fost obținută. Nu știa nimic. Discursul la nivel strict logic este perfect schizofrenic. Discursul. Doamna Kovesi este impecabilă. Discursul e schizofrenic de la cap la coadă. Noi respectăm legea, nu s-a încălcat deloc legea, dar să vedem ce spune Inspecția Judiciară dacă s-a încălcat legea. Nu pot să vă spun dacă s-a încălcat sau nu legea, dar sigur nu s-a încălcat", a spus Mircea Badea. 

×
Subiecte în articol: conferinta Kovesi Mircea Badea

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close