Antena 3 CNN Show Nicoleta Voicu nu a crezut în COVID, dar a fost confirmată pozitiv: ”Aș fi putut să ajung într-un sac!”

Nicoleta Voicu nu a crezut în COVID, dar a fost confirmată pozitiv: ”Aș fi putut să ajung într-un sac!”

Nicoleta Voicu a intrat în direct la Antena 3 unde a povestit că a fost confirmată pozitiv cu COVID, în ciuda faptului că, până de curând, nu a crezut în virus.

Nicoleta Voicu nu a crezut în COVID, dar a fost confirmată pozitiv: ”Aș fi putut să ajung într-un sac!”
Sursa foto: Facebook / Nicoleta Voicu
de Laura Dinu    |    18 Oct 2021   •   14:40

"Am fost confirmată pozitiv în urma unui test PCR, pentru că am făcut și un test rapid din farmacie, acela din salivă, însă a ieșit negativ. 

Starea mea de rău se amplifica de la o zi la alta și vreau să îi mulțumesc public doamnei Elena Merișoreanu care a fost foarte convingătoare într-o intervenție telefonică și eu, descriind stările mele de rău, a spus să merg la spital sau să sun la 112 și să repet acest test. 

Acest virus este foarte parșiv pentru că simptomatologia este asemănătoare virozelor de sezon, cu febră, stare de rău generală... Pe parcurs, după trei-patru zile, n-am mai avut miros, gust. Sună banal, dar lucrurile se agravează și nu e de așteptat sau de stat așa cum am stat eu", a povestit Nicoleta Voicu la Antena 3. 

”Când am văzut că lucrurile se agravează și nu e de glumit, am stat de frica a ceea ce se întâmplă în spitale. Rezumatul este sumbru al ultimilor doi ani, cu spitale arse, cu oameni evacuați noaptea din spitale, și mai ales această imagine terifiantă a celor scoși în saci. Dar aici este un paradox. Pentru că și dacă stau acasă și dacă merg la spital, tot într-un sac aș fi putut să ajung. 

Eu vorbesc la momentul acesta și pot să spun că sunt în viață fiindcă am avut zile. Nu este deloc de glumit! 

Eu nu am crezut în acest Covid și uitați că umblăm pe stradă fără să știm...  Situația este gravă, alarmantă. Populația să creadă în Covid!", a mai spus Nicoleta Voicu la Antena3.

×
Subiecte în articol: Nicoleta Voica
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close