Antena 3 CNN Show Nunta regala Cinci români, pe lista invitaţilor la nunta regală din Marea Britanie

Cinci români, pe lista invitaţilor la nunta regală din Marea Britanie

Cinci români, pe lista invitaţilor la nunta regală din Marea Britanie
Sursa foto: Foto: Mediafax
29 Apr 2011   •   09:03
La nunta secolului participă cinci români. Pe lângă reprezentanţii Casei Regale de România va fi acolo şi contele Kalnoky. Să fii pe lista invitaţilor la un asemenea eveniment e o mare onoare. Participanţii la ceremonie sunt verificaţi atent, li se certifică întâi apartenenţa la lumea celor cu sânge albastru şi abia apoi li se deschid porţile catedralei Westminster Abbey şi ale palatului Buckingham.

Casa Regală a României se află printre primele care au primit invitaţie la nunta prinţului William al Marii Britanii cu Kate Middleton. Regele Mihai, văr de gradul al treilea cu regina Elisabeta a II-a va participa la toate evenimentele organizate la Londra cu acest prilej. Printre participanţi se mai numără contele şi contesa Kalnoky, administratorii proprietăţilor Prinţului Charles.

Pentru un asemenea eveniment, pregătirile invitaţilor au fost pe măsură. Şi, surprinzător, nu ţinutele au fost cele care au dat mari bătăi de cap. După ce s-a rezolvat problema agendei şi voiajul a fost pus la punct în cele mai mici detalii, a venit rândul vestimentaţiei potrivite pentru evenimentul care impune nenumărate reguli.

Regele Mihai I va purta un morning coat în ziua nunţii, apoi smoking şi costum albastru închis la alte patru evenimente. De ţinutele Principesei Margareta s-au ocupat creatorul de modă spaniol Arasa Morelli, Doina Levintza, Christine Kostoff şi Dan Coma. Principesa Mostenitoare va purta mai multe tinute de zi, taioare, unele cu pălărie, dar şi rochii lungi sau de cocktail pentru alte două evenimente. De hainele Principelui Radu s-a ocupat Alexandru Ciucu.

Familia Regelui Mihai va sta la Londra până pe 30 aprilie.

Urmăriţi vineri la Antena 3 programul special dedicat evenimentului
 

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close