Antena 3 CNN Show Nunta regala Regimul de înfrumusețare a lui Meghan Markle înainte de nunta regală! Cum a început să se pregătească luni bune înainte

Regimul de înfrumusețare a lui Meghan Markle înainte de nunta regală! Cum a început să se pregătească luni bune înainte

Regimul de înfrumusețare a lui Meghan Markle înainte de nunta regală! Cum a început să se pregătească luni bune înainte
22 Mai 2018   •   14:45

Datorită părului stalucitor, a tenului radiant și a stilulul elegant, Meghan Markle arată intodeauna impecabil. Ducesa a început să se pregătească pentru ziua cea mare cu luni înainte de nuntă, cerând ajutorul atât experților din Londra cât și celor din Los Angeles, pentru a fi o mireasă ce radiază din toate punctele de vedere. Revista OK! dezvăluie ce a făcut Meghan pentru a arăta ca o prințesă în ziua nunții! 

STILUL ELEGANT

Meghan preferă să poarte părul drept, chiar dacă părul ei natural este de fapt creț. „Mama mea este de culoare iar tatăl meu un mix de olandez și irlandez așa că părul meu este foarte dens și cârlionțat. Îmi fac tratamentul Brazilian Blowout de câțiva ani.” Tratamentul semi-permanent costă în jur de 350 de lire și implică aplicarea keratinei și a formaldehinei pe păr, chimicale care îl păstrează drept timp de luni de zile. Meghan este de asemenea obsedată de uleiurile de păr, în special cel de la Wella.   

LUPTA CU STRESUL

Vedete precum Gwyneth Paltrow și Jennifer Aniston au ridicat în slăvi tratamentul cu ventuze și se pare că și Meghan este un fan! „Îl fac de peste zece ani și cred că este un mod excent de a mă relaxa” a declarat Meghan. Tratamentul chinezesc implică folosirea unor mici ventuze aplicate pe piele pentru a detoxifia organismul și a îmbunătăți circulația. Singurul dezavantaj al tratamentului este că rămân urme roșii pe piele, așa că probabil Meghan nu a făcut acest tratament prea aproape de ziua nunții. 

LUPTA CU TOXINELE

Pentru a scăpa de toxine Meghan alege să folosesca o sauna cu infraroșu. Ducesa a declarat că în trecut obișnuia să merga săptămânal la o astfel de saună care spre deosebire de cele tradiționale folosește lumină pentru a încălzi corpul și penetrează pielea mai bine, ducând la mai multă transpirație și o eliberare mai rapidă a toxinelor.  

DIETA ALIMENTARĂ

Chiar dacă îi plac cartofii prăjiți Meghan alege să mănânce cât mai curat și urmează o dietă vegană, în special în timpul săptămânii. Ea începe ziua cu un smoothie plin de nutrienți: „Un shake de vanilie cu afine sau un bol acai cu fructe de pădure, miere și polen. Acesta este preferatul meu.” a povestit ducesa. Meghan de asemenea a dezvăluit: „Încerc să manac vegan în timpul săptămânii și sunt un pic mai flexibilă în weekenduri.” În perioadele mai stricte, mănâncă multe legume, supe și paste.  

CALMAREA NERVIILOR

 Meghan apelează la vitamine pentru a-și întări organismul, atât fizic cât și psihic. „Magneziul, B12, multivirtaminele și cortizolul ajută înainte de culcare. Uneori iau și ashwagandha.” a povestit mireasa. Vitamina B12 este bună pentru creier, piele și energie iar ashwagandha, ginsengul Indian, reduce inflamația, ajută sistemul imunitar și conține antioxidanți. Magneziul și cortizolul ajută la calmarea nervilor, și relaxează mintea.  

TRATAMENTUL FACIAL

Fața lui Meghan pare lipsită de imperfecțiuni iar asta se datorează în mare parte lui Nichola Joss, un expert facial din Londra a cărei clientelă le include și pe Scarlett Johansson și Kate Moss. Tratamentul ales de ducesă este „Bespoke Sculpting Inner Facial” care implică un masaj din interiorul gurii și promite să ridece conturul feței și să dea un aspect luminos pielii. „Iti scupltează fața din înăutru spre exterior, este cel mai bizar dar eficient tratament facial, mai ales când o femeie are mâinile în gura ta. E o durere plăcută!” a povestit Meghan. 

PILATES

Ducesa este fan pilates, iar pe vremea când locuia în Los Angeles mergea la studioul de pilates al prietenei ei cele mai bune, Heather Dorak. Meghan spune că acest exercițiu a ajutat-o să își formeze un corp mai puternic și fără grăsime.  

SPRANCENELE SUPERBE

După ani de zile în care s-a pensat prea mult, Meghan are acum niște sprâncene pline și perfect conturate, datorită cosmeticinei celebre Sherille Riley din Londra. Forma aleasă este inspirată de către actrița Audrey Hepburne și oferă un aspect modern, care accentuează trăsăturile feței lui Meghan, creând un look natural.   

ACUPUNCTURĂ ȘI MEDITAȚIE 

Meghan crede cu tărie în puterile acupuncturii și beneficiile acestui tratament asupra sănătății. „Obișnuiam să am niște migrene groaznice. Acupunctura și medicina din zonele de Est mi-au schimbat viața. Acum nu mai am migrene” a declarat ducesa în urmă cu ceva timp. Acupunctura funcționează prin stiumularea unor anumite puncte din corp prin intermediul unor mici ace, care trimit mesaje creierului, care apoi eliberează hormoni care reduc tensiunea din corp și chiar dau un sentiment de euforie. Ducesa a apelat de asemenea la instructorul de meditație Light Watkins, care a ajutat-o să se calmeze și să se concentreze. Vorbind despre această experiență, Meghan a mărturisit: „Light este una dintre persoanele a cărui energie o simți din momenul în care îl cunoști. Mi-a schimbat viața”  

HIDRATARE

Meghan încearcă să se hidrateze cât mai mult. „Încerc să beau doi litri de apa zilnic, ceea ce pare imposibil uneori, dar eforul merită din plin!” a declarat fosta actriță. Hidratatrea aduce nenumărate beneficii, precum frumusețea pielii, o circulație mai bună și un sistem imunitar și digestiv mai puternic. De asemenea hidratarea ridică nivelul de energie și ajută la prevenția accidentelor în timpul sportului. Meghan jură și depre efectul benefic al plantei Matcha, un ceai verde japonez în formă de pudră, pe care îl adaugă în salate, cereale și băuturi. Această plantă este plină de antioxidanți și ajută la luptă împotrivă cancerului, la slăbit și creșterea apetitului sexual.  

FITNESS-UL REGAL

Conform surselor, Meghan l-a convins pe Harry să renunțe la fumat, să bea mai puțin alcool și să adopte un stil de viață mai sănătos. Prințul a angajat un antrenor personal cu care se întâlnește de trei ori pe săptamană, și s-a supus tratamentelor de crioterapie, care constau statul la temperaturi extreme care ajung la -85 grade Celsius timp de trei minute, pentru a reduce durerile musculare, inflamarea, și oferă o stare de relaxare.     
 

Sursă: OK Magazine 
  
  

×
Subiecte în articol: nunta regala Meghan Markle
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close