Antena 3 CNN Show Ea este tânăra din România, care ar putea fi nora Madonnei: "Este un tip foarte drăguț și foarte mișto"

Ea este tânăra din România, care ar putea fi nora Madonnei: "Este un tip foarte drăguț și foarte mișto"

O româncă ar putea deveni nora Madonnei. Tânăra s-a întâlnit cu băiatul celebrei artiste, la București.

Ea este tânăra din România, care ar putea fi nora Madonnei: "Este un tip foarte drăguț și foarte mișto"
Sursa foto: Instagram | elennaq
de Ioana Mircea    |    27 Iun 2023   •   23:29

Elena Chiriac, are 21 de ani, este multiplă medaliată cu aur la taekwondo, și este stabilită la Londra unde studiază actoria.

Aceasta a fost surprinsă recent în compania lui Rocco Ritchie, fiul Madonnei, în București. Ea a confirmat că îl vede pe fiul Madonnei ca pe un potențial iubit.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Am luat cina împreună la un restaurant de pe Șoseaua Nordului, apoi am fost la festival, la Saga. Ne-am întâlnit în București, dar locuim amândoi în Londra. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Ne-am simțit bine împreună și la restaurant, ne-am distrat și la festival.

Citește și: Madonna a anunțat un nou turneu în 2023. Vor fi concerte în 35 de oraşe din America de Nord și Europa

Este un băiat super simpatic, o prezență foarte plăcută. Nu pot să spun că nu îl văd ca pe un potențial iubit. Este un tip foarte drăguț și foarte mișto. Este un băiat cu care am ieșit și s-a întâmplat să fim fotografiați. Nu vreau să fiu cu Richie pentru că este fiul ei (n.r. Madonnei). Madonna este un star pe care îl știm și îl apreciem cu toții”, a declarat sportiva, potrivit fanatik.ro.

×
Subiecte în articol: Madonna
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close