Antena 3 CNN Show Rona Hartner, condusă pe ultimul drum! Regretata artista a fost înmormântată la Cimitirul Bellu Catolic

Rona Hartner, condusă pe ultimul drum! Regretata artista a fost înmormântată la Cimitirul Bellu Catolic

Rona Hartner a fost condusă, vineri, pe ultimul drum. Regretata artistă a fost înmormântată la Cimitirul Bellu Catolic.

Rona Hartner, condusă pe ultimul drum! Regretata artista a fost înmormântată la Cimitirul Bellu Catolic
Sursa foto: Facebook
de Roxana Mihăiescu    |    01 Dec 2023   •   13:37

Dimineață, prietenii, cunoștințele și apropiații Ronei Hartner, printre care fiica, mama, fratele și sora ei au venit la capela unde a fost depus trupul neînsuflețit al actriței, pentru a-i aprinde o lumânare. 

Printre cei care au venit la înmormântare se numără și Aurel Păduraru, soțul regretatei Cornelia Catanga, dar și primul soț al artistei, Rocco Sedano.

 În jurul orei 11:00, sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei a fost luat pe brațe și dus în biserică, unde a urmat, apoi, slujba de înmormântare. 

Citește și: Trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a fost depus la Cimitirul Bellu. Sora artistei: "S-a luminat la față, a zâmbit și a plecat"

Rona Hartner, condusă pe ultimul drum în ropote de aplauze

După ce slujba de înmormântare s-a încheiat, Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum. Sicriul, acoperit cu un buchet imens de trandafiri albi și fotografii cu ea, a fost scos din biserică și îndreptat spre locul de veci.

Zeci de oameni prezenți la slujbă, care au îndrăgit-o pe regretata artistă, și-au luat rămas bun de la ea și au aplaudat-o pentru ultima dată. 

Pe data de 30 noiembrie, la vârsta de 50 de ani, Rona Hartner s-a stins din viață, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Artista se afla internată într-un spital din Franța, după ce starea de sănătate a cântăreței se degradase și doar medicamentele îi mai alinau suferința.

Miercuri, 29 noiembrie, sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei a fost depus la capela cimitirului Bellu Catolic, după ce a fost adusă din Franța. 

Rinda, sora ei, a transmis un mesaj emoționant și sfâșietor pe internet, după ce artista a murit.

”Steagul nostru în trei culori s-a întunecat azi dimineață și Balcanii îți plâng plecarea ta dintre cei vii. Gadjo Dilo, acela né d’une cigogne, micul Blond de Casbah și toți care au jucat cu tine vor trăi cu amintirea zâmbetului tău.

Vocea ta puternică și unică ne-a rămas imprimată pe numeroasele discuri pe care o să le putem asculta în buclă. Ai avut dreptate să trăiești din plin Ronel. Limbile ceasului fiecăruia bat în timp și nu deviază niciodată, așa că haideți să ne bucurăm de viață și să-i mulțumim pentru tot ce ne-a lăsat”, a scris Rita Hartner, pe rețelele sociale.

×
Subiecte în articol: Rona Hartner înmormânare
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close