Antena 3 CNN Show Secretul din spatele celui mai urmărit clip video pe TikTok în România: "Gestul spune tot"

Secretul din spatele celui mai urmărit clip video pe TikTok în România: "Gestul spune tot"

Un clip video de pe TikTok a fost vizualizat, în ultima săptămână, de milioane de oameni, sub diverse forme şi duete, iar secretul din spatele succesului este un gest făcut de tânăra ce apare în clip.

Secretul din spatele celui mai urmărit clip video pe TikTok în România: "Gestul spune tot"
Sursa foto: TikTok
de Georgiana Adam    |    01 Noi 2021   •   20:38

Postat în urmă cu mai bine de o săptămână, un clip video devenit viral pe TikTok a fost preluat de mii de utilizatori şi repostat pe conturile proprii, pe aceeaşi reţea de socializare.

Clipul video a devenit viral datorită unei combinaţii ideale între imagine şi sunet. Iniţial, clipul în care apare o tânără într-un club a fost postat pe TikTok de un utilizator din America de Sud, sunetul fiind, evident, cel înregistrat în club, respectiv o melodie latino.

Ulterior, un utilizator din România a preluat imaginile şi a schimbat sunetul cu un remix făcut de Ovidiu Lupu | Zeno Music pornit de la maneaua "Vreau să-ţi dau iubire".

Astfel, combinaţia de imagine în care apare tânăra din club şi maneaua românească s-a dovedit a fi de un succes răsunător.

Şi totuşi, secretul din spatele celui mai urmărit clip video de pe TikTok în România este altul.

Secretul clipului video viral pe TikTok, în România

În cazul TikTok, utilizatorii sunt obişnuiţi să caute şi să identifice detalii neobservate de alţi utilizatori, detalii ce pot face diferenţa între succes şi un alt clip video peste care utilizatorii trec rapid.

În cazul de faţă, un gest pe care unii nici nu l-ar observa a făcut această diferenţă.

Tânăra din clipul video de pe TikTok apare în timp ce se mişcă pe ritmul muzicii, iar la un moment dat îşi dă seama că este filmată. Atunci, ea îi zâmbeşte unei prietene şi imediat duce mâna către faţă şi o ţine ridicată pentru câteva secunde.

Oamenii au identificat imediat gestul tinerei ca fiind un refuz pentru cel care o filma, arătându-i acestuia verigheta pe care o avea la mână, semn că este căsătorită.

"Gestul spune tot", a scris unul dintre utilizatorii care a repostat clipul video original.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close