Antena 3 CNN Show Showbiz 300 de milioane în zece zile. Batman - The Dark Knight bate recordul la încasări

300 de milioane în zece zile. Batman - The Dark Knight bate recordul la încasări

300 de milioane în zece zile. Batman - The Dark Knight bate recordul la încasări
29 Iul 2008   •   17:21

The Dark Knight (Cavalerul Negru), noul film din seria Batman, a realizat un nou record al box office-ului american, după ce a încasat 300 de milioane de dolari în primele 10 zile de la lansare, anunţă BBC. Recordul precedent i-a aparţinut peliculei "Piraţii din Caraibe: Cufărul Omului Mort", fiind obţinut în 16 zile de la lansarea din 2006.

În Statele Unite şi Canada Dark Night a reuşit să adune 75,6 milioane de dolari numai în acest weekend. Locul doi în box office a fost ocupat de comedia Step Brothers, cu Will Ferrel în rolul principal.

Pe poziţia a patra s-a clasat ecranizarea celebrului serial The X-Files, denumită "I Want to Believe", foarte bine primit de fanii "Dosarelor X". "Dark Night" este în prezent al doilea mare film al anului 2008, foarte aproape de ocupantul primei poziţii, "Iron Man".

Christian Bale îl întruchipează pe Batman iar Heath Ledger este Joker. Paul Dergarabedian, preşedintele Media By Numbers, compania care urmăreşte evoluţia box office-ului american a declarat că nu este exclus ca noul film din seria Batman să întreacă încasările Titanicului, de 600 de milioane de dolari.

Trailer Batman - The Dark Knight


Antena3.ro

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close