Antena 3 CNN Show Showbiz A fost acuzată că i-a furat soțul Ilenei Sărăroiu. Adevărul din spatele unei povești de iubire

A fost acuzată că i-a furat soțul Ilenei Sărăroiu. Adevărul din spatele unei povești de iubire

A fost acuzată că i-a furat soțul Ilenei Sărăroiu. Adevărul din spatele unei povești de iubire
15 Feb 2018   •   14:51

A fost acuzată că i-a furat soțul celei mai bune prietene, dar adevărul este însă altul.

Mircea Cîmpeanu, fost baschetbalist de performanță, a fost soțul îndrăgitei Ileana Sărăroiu, însă decesul artistei i-a schimbat pentru totdeauna destinul. Ileana Sărăroiu a murit pe scenă, în timp ce cânta la o nuntă, în anul 1979, la doar 43 de ani.

Tragedia, așa cum era de așteptat, i-a apropiat foarte mult pe soțul său, care trecea printr-o suferință cumplită, și pe Maria Ciobanu, cea mai bună prietenă a regretatei cântărețe de muzică populară.

„Se spunea că aș fi avut o relație cu el încă dinainte să se prăpădească Ileana. Nimic n-a fost adevarat. Dumnezeu îmi e martor. Nici nu m-am gândit vreodată că eu ma voi mărita cu acest om. Îl luam la nunți, pentru că avea stație și mașină, ca sa-i mai ocup timpul, pentru că suferea cumplit. Mai ales că ei s-au iubit foarte mult. Când eram la Tel Aviv, Ileana îmi spunea: «Sa dea Dumnezeu tuturor femeilor bărbat ca al meu!» și avea dreptate, fiindcă este un sufletist. Dacă Dumnezeu mi-l scotea în cale de la început, n-aș fi avut atâtea necazuri. Ileana a murit în 1979, iar noi suntem împreună din 1981. Eu am iubit-o atât de mult pe Ileana, încât cu greu i-am acceptat lui Mircea cererea în căsătorie”, – a declarat la un moment dat Maria Ciobanu, potrivit Jurnalul.

×
Subiecte în articol: Maria Ciobanu poveste de iubire
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close