Antena 3 CNN Show Showbiz A început B`ESTFEST. Vezi programul festivalului

A început B`ESTFEST. Vezi programul festivalului

A început B`ESTFEST. Vezi programul festivalului
04 Iul 2008   •   21:43

Sute de persoane au fost prezente vineri la deschiderea oficială a Festivalului B'ESTFEST, de la scena Dacia din Romexpo. Show-ul de deschidere a fost asigurat de trei DJ, Cristi Stanciu, Cristian Ştefănescu şi Lucian Stan reuniţi special pentru acest festival sub proiectul NSK (Natural Soft Killers).

"Din trei ne-am făcut şase", a spus Cristian Ştefănescu, anunţându-i intrarea Marei, o solistă care a cântat împreună cu ei. Show-ul a fost întrerupt timp de câteva secunde din cauza unei probleme tehnice minore, însă totul a revenit la normal şi atmosfera a fost pregătită pentru intrarea pe scena Heineken a celor de la Apollo 440, cunoscuţi pentru single-uri precum Ain't Talking About Dub sau Lost in space.

De la ora 20,00 a avut loc show-ul lui Miss Platnum. La ora 20,30 a fost programat concertul lui Alanis Morissette, iar la 21.45 vor performa hip-hop-erii de la Cypress Hill şi apoi trupa britanică Unkle, la ora 22,00.

Iată ce urmează la B`ESTFEST în zilele următoare:

Sâmbătă, 5 iulie
Aron, Dekadens, Sangri La, The Moood, Deluka, The Hot Stewards, Neo, Manic Street Preachers, Nouvele Vague Kaiser Chiefs

Dumincă, 6 iulie

Nelly Furtado, Manu Chao, Stereophonics, Roisin Murphy, Sunrise Avenue, The Last Supper, Lemon8, The Amsterdams , Veritasaga, E.M.I.L, Kraak & Smaack

Vineri, 11 iulie

Judas Priest, Primal Fear, Ross The Boss, Wisdom, Thunderstorm

Antena3.ro

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close