Antena 3 CNN Show Showbiz ABBA: Vrem ca fanii să îşi aducă aminte de noi ca fiind exuberanţi şi ambiţioşi

ABBA: Vrem ca fanii să îşi aducă aminte de noi ca fiind exuberanţi şi ambiţioşi

ABBA: Vrem ca fanii să îşi aducă aminte de noi ca fiind exuberanţi şi ambiţioşi
06 Iul 2008   •   19:32

Supergrupul suedez ABBA nu va mai cânta “niciodată” pe scenă, au declarat doi membri ai formaţiei. Bjorn Ulvaeus şi Benny Andersson ai declarat pentru The Sunday Telegraph că pur şi simplu “nu există o motivaţie pentru o regrupare”. “Vrem ca fanii să îşi aducă aminte de noi aşa cum eram, exuberanţi şi plini de ambiţie”, a spus Ulvaeus. Trupa a lansat mai multe hituri în anii '70 şi '80, printre care şi Mamma Mia, care a fost transformat într-un muzical pentru marele ecran.

De altfel, cei patru membri ai trupei ABBA s-au reunit pentru câteva ore, sâmbătă, în Suedia, la premiera filmului “Mamma Mia”, o comedie ce are pe coloana sonoră peste 20 de hituri ale grupului. A fost pentru prima dată în ultimele două decenii când artiştii au apărut împreună în faţa fanilor.

Andersson a adăugat că este surprins de faptul că melodiile trupei au rezistat pentru atât de mult timp. ABBA a cântat ultima dată pentru public acum 22 de ani. Apropiaţii spun că, în anii '90, cei patru s-au mai reunit de câteva ori ca să cânte la aniversările prietenilor.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close