Antena 3 CNN Show Showbiz Adevăratul motiv pentru care divorțează Andreea Marin. ”Între Andreea și Tuncay...”

Adevăratul motiv pentru care divorțează Andreea Marin. ”Între Andreea și Tuncay...”

Adevăratul motiv pentru care divorțează Andreea Marin. ”Între Andreea și Tuncay...”
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/TuncayOzturkOfficial
de M.Z.    |    27 Oct 2016   •   15:57

Problemele dintre Andreea Marin și Tuncay Ozturk, care au dus în cele din urmă la divorț, erau destul de multe și de vechi, a spus un amic al medicului turc, potrivit Spynews.ro.

”Între Andreea și Tuncay problemele erau vechi și țin de felul lor de a fi. El, ca orice turc, educat ca noi toți, simțea că trebuie să fie capul familiei. Ea, fiind o femeie extrem de puternică, nu accepta să se lase condusă. Amândoi caractere puternice, au ajuns să se certe din orice. Iar acest lucru a făcut ca întrei ei să nu mai fie armonie”, a dezvăluit o sursă din comunitatea turcă de la noi. 

”Fără discuție, se iubeau mult, dar nu a ajuns. Diferențele dintre ei erau prea mari, atât ca stil de viață, cât și cultural. Și, în plus, diferența de vârstă a fost și ea hotărâtoare. Este destul de greu pentru un bărbat turc să se lase condus, să vadă că femeia de lângă el ia toate deciziile, iar acest lucru îl poate face să se simtă frustrat. (...) probabil că decizia de a divorța a fost luată cu foarte mare greutate, pentru noi, turcii, o asemenea despărțire este foarte dificilă”, a mai amicul lui Tuncay Ozturk, care a preferat să-și păstreze anonimatul.

Vedeta TV Andreea Marin a anunțat joi, pe pagina de Facebook, că divorțează de medicul turc Tuncay Ozturk.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au cunoscut în Turcia. În 2013 s-au căsătorit, iar soţul ei a decis să îşi părăsească ţara natală, de dragul ”zânei surprizelor”.

 

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close