Antena 3 CNN Show Showbiz Adina Buzatu, mesaj emoționant după moartea lui Stephan Pelger. Vedeta nu-și poate reveni din șoc: "Mă copleșește ideea că voi trăi fără apropierea lui"

Adina Buzatu, mesaj emoționant după moartea lui Stephan Pelger. Vedeta nu-și poate reveni din șoc: "Mă copleșește ideea că voi trăi fără apropierea lui"

Designerul român Stephan Pelger, în vârstă de 43 de ani, a murit. Adina Buzatu, prietena bună a lui Stephan Pelger, este în șoc și a transmis unul dintre cele mai emoționante mesaje.

Adina Buzatu, mesaj emoționant după moartea lui Stephan Pelger. Vedeta nu-și poate reveni din șoc: "Mă copleșește ideea că voi trăi fără apropierea lui"
Sursa foto: instagram.com/adinabuzatu
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Iun 2023   •   20:56

"Dispariția fabuloasei rochii care nu va exista niciodată

Conduc. Sunt obișnuită să fac aproape orice în timpul ăsta. Cel mai adesea prin telefon. Prin telefon s-a întâmplat să aflu că azi, prietenul meu Stephan Pelgar și-a oprit cursul zilelor. Mă uit la mașinile și oamenii din jur și mi se pare ireal cum continuă să funcționeze normal. Delicatul, zâmbitorul, iubitorul meu prieten a murit.

Mă îneacă, mă strânge de gât emoția acestei vești. Mă copleșește ideea că voi trăi fără apropierea lui. Mai bine de cincisprezece ani ne-am fost sprijin în poticnelile vieților noastre personale și profesionale. Niciodată n-a fost indisponibil când am avut nevoie de el. Nu înțeleg cum atâta forță creatoare, atâta talent, dăruire și determinare nu l-au putut smulge din hăul depresiei. Cum nu l-au putut rupe de oamenii nepotriviți din jurul lui și de dependențele care-l erodau.

Citește și: Alin Gălățescu, primele declaraţii despre moartea designerului Stephan Pelger: "A crezut că este pe marginea prăpastiei"

Era mereu conștient când aluneca în greșeală și lupta să se redreseze. Știa că îl așteaptă atelierul în care putea crea lucruri uimitoare și pentru asta nu pregeta să ceară ajutor medical. Căuta orice sprijin care ar fi putut să-i aducă liniștea de a lucra. N-am crezut niciun moment că nu va reuși.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mintea lui fantastică era prea plină de idei care așteptau să prindă viață. Am sperat ca omul extraordinar și artistul fabulos din el să-l înfrângă pe omul degradat de patimi și suferințe. Mi-e foarte greu să accept că n-a fost așa.

Într-un fel sunt revoltată că atâtea lucruri minunate care-i stăteau în putință au dispărut odată cu el.

Și mi se pare nedrept că nu va fi el cel care va face cea mai frumoasă rochie de pe Pământ", este mesajul transmis de Adina Buzatu, joi seară, pe pagina sa de Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Adina Buzatu (@adinabuzatu)

Designerul român Stephan Pelger a fost găsit mort în casă

Designerul român Stephan Pelger, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit mort în locuința sa din Sectorul 2 al Capitalei.

Stephan Pelger era unul dintre cei mai apreciați designeri din România, pasiunea sa pentru modă fiind cunoscută, precum și modul în care a îmbrăcat, de-a lungul anilor, mai multe vedete din România.

Citește și: Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, despre moartea designerului Stephan Pelger: "Depresia, boală cruntă! La 10 ani a fost prima dată internat la Psihiatrie"

De mai bine de 10 ani, Stephan Pelger suferea de insomnie, ceea ce a dus la depresie. El a povestit, într-o emisiune de televiziune, în urmă cu mai mult timp, că s-a internat de bunăvoie într-un centru de dezintoxicare, pentru că ajunsese să ia peste 40 de pastile pe zi pentru a putea dormi.

De asemenea, el a povestit că depresia l-a acaparat încă din copilărie și că nu a găsit tratament în medicina modernă.

Stephan Pelger avea 43 de ani.

Vezi şi: Designerul Alexandru Ciucu, reacție cu privire la moartea lui Stephan Pelger: "Este o veste care ne dă peste cap"

×
Subiecte în articol: Adina Buzatu Stephan Pelger
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close