Antena 3 CNN Actualitate Alin Gălățescu, primele declaraţii despre moartea designerului Stephan Pelger: "A crezut că este pe marginea prăpastiei"

Alin Gălățescu, primele declaraţii despre moartea designerului Stephan Pelger: "A crezut că este pe marginea prăpastiei"

Alin Gălățescu a vorbit în exclusivitate, în cadrul emisiunii Decisiv, de la Antena 3 CNN, despre moartea designerului Stephan Pelger.

Alin Gălățescu, primele declaraţii despre moartea designerului Stephan Pelger: "A crezut că este pe marginea prăpastiei"
Sursa foto: Instagram I Adrian Gălățescu I Stephan Pelger
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Iun 2023   •   16:45

Stephan Pelger a murit joi, 8 iunie. Acesta nu a lăsat niciun mesaj de adio.

Designerul a fost găsit spânzurat într-o locuință din Sectorul 2, iar polițiștii și procurorii au deschis o anchetă.

Recent, el scrisese că-i este foarte dor de tatăl său care a murit în 2019, iar în ultima perioadă se confrunta cu o insomnie cronică.

"Probabil a fost vorba de o pre-pregătire interioară de un asemenea act, care nu este un act ușor. Este actul final al asumării ieșirii din viață.

Citește și: Ultimele imagini cu Stephan Pelger în viață: A băut singur, la o terasă / Patronul l-a văzut foarte supărat și nu a vrut să-i ia banii

Probabil i s-a părut că este pe marginea prăpastiei și acolo a luat ultima decizie, sau dimpotrivă, a intrat într-o stare care a ușurat cumva această decizie dramatică pe care a luat-o.

De obicei mesajele de adio sunt lăsate atunci când dorești să lași ceva, celor ce rămân.

În momentul în care eu am asociat dispariția lui Stephan cu dispariția marelui Alexander McQueen, la fel, nici el nu a lăsat un mesaj de adio, dar era clar că toți pilonii existenței lui, așa cum, după părerea mea, ultima lovitură a venit prin pierderea mătușii sale, care, era fundamentală pentru existența lui și pentru lupta cu această boală teribilă.

Această dispariție a pus ultima cărămidă pe acestă tragică decizie", a spus Alin Gălățescu, la Antena 3 CNN.

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close