Antena 3 CNN Show Showbiz Adriana Bahmuțeanu rupe tăcerea în scandalul anului în lumea mondenă

Adriana Bahmuțeanu rupe tăcerea în scandalul anului în lumea mondenă

Adriana Bahmuțeanu rupe tăcerea în scandalul anului în lumea mondenă
27 Aug 2017   •   15:33

Vedeta tv Adriana Bahmuțeanu rupe tăcerea în scandalul monden al anului între Maria Constantin și Marcel Toader. Și vorbește din propria experiență despre beneficiile și amarul unei căsătorii. 

"Tocmai ce m-am intors din vacanta iar azi, pentru ca e ziua mea de nume, Sfantul Adrian,ma suna prietenii sa imi ureze si, inevitabil, toata lumea ma intreaba ce parere am despre despre divortul anului sau daca am auzit ca s-a rupt filmul intre o tinerica cantareata dornica de afirmare si ginerele tomnatic, cu alura de playboy, aflat la a nu stiu cata tentativa de a jura credinta vesnica in numele celulei de baza. Ca sa le raspund tuturor, am sa va spun ce cred eu despre casatorie, ca vorba aia,am ceva experienta, nu? Ei bine, cred ca e mai bine sa alegem cu cine vrem sa imbatranim dupa ce trecem prin mai multe relatii din care invatam ce vrem si mai ales cum nu vrem sa viata in doi!

Cred ca o casatorie e un parteneriat in care fiecare vine cu cota lui parte de 50%. Asta inseamna ca amandoi contribuie la binele familiei si ca ambii parteneri sunt sinceri si isi spun unul altuia deschis cum doresc sa se desfasoare relatia de cuplu. Cred ca e bine sa stabilesti de la inceput ce iti place si ce nu-daca de exemplu doresti ca el sa te ajute la treburile casnice sau sa nu isi bage nasul in bucatarie, daca iti doresti o relatie monogama sau daca esti dispusa sa inchizi ochii cand te inseala, daca vrei sex de doua ori pe zi sau de doua ori pe luna sau daca numai unul dintre parteneri aduce bani in casa, cum se impart banii ,cine si cum va avea grija de copii , samd. De cele mai multe ori insa cuplurile nu discuta deschis nici despre inselat, nici despre bani, practic nu discuta deschis despre mai nimic dar se asteapta ca relatia sa mearga din inertie pentru ca "asa trebuie daca ne-am luat!"

Adica e musai ca cei doi sa fie fideli precum taitelul, sinceri, onesti si dulci dulci dulci pana cand iubirea se transforma in diabet zaharat dar fara sa stabileasca conditiile de la bun inceput!!! Nimic mai fals! Atata timp cat nu stabilesti ferm ce anume vrei de la partenerul tau si cum iti doresti sa se desfasoare casnicia ta, ea nu va functiona pentru ca celalalt nu viseaza niciodata ce iti doresti tu! Din pacate, de multe ori oamenii confunda perioada de indragosteala, in care totul e rooz si partenerul e minunat cu viata de cuplu, in care uneori intervine rutina si obisnuinta. Cand nici macar obiectivele nu sunt oneste sau comune-ea e dornica de afirmare cu orice pret si lasa in urma tot, el are polite de platit fostelor si isi da seama ca actuala ar putea deveni o sursa sigura de venit, ca doar de aia o face el vedeta, -iata cum se strica treaba! Cand nici macar intentia fireasca, aceea de a-ti gasi un partener cu care sa imparti drumul prin viata nu este sincera, cum sa ne asteptam ca o casnicie "pe veci" sa functioneze? Asadar, daca vrei sa spui "DA!" gandeste-te bine la cum vrei sa fie viata ta si spune-i deschis partenerului !!! Cu conditia sa nimeresti un om sincer si cu toate tiglele pe casa, adica sanatos mintal si moral...altfel....mai cauta!!!! SUCCES!!! Casatoria e o experienta minunata daca ai partenerul potrivit pentru tine!", a scris Bahmuțeanu, pe Facebook. 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close