Antena 3 CNN Show Showbiz Al patrulea film din seria Terminator a fost prezentat la Hollywood (VIDEO)

Al patrulea film din seria Terminator a fost prezentat la Hollywood (VIDEO)

Al patrulea film din seria Terminator a fost prezentat la Hollywood (VIDEO)
Sursa foto: Terminator
16 Mai 2009   •   20:07

Terminator se întoarce. Cel de-al patrulea film, din seria consacrată roboţilor ucigaşi, a fost prezentat în avanpremieră la Hollywood. Povestea şi atmosfera sunt foarte diferite de primele trei episoade şi, pentru prima dată, Arnold Schwarzenegger nu mai apare în rolul principal.

La 25 de ani de la primul ?Terminator?, acţiunea noului film, cu subtitlul ?Salvation?, se petrece într-un viitor sumbru, în care maşinile i-au învins aproape total pe oameni. Civilizaţia umană a fost distrusă de bombe atomice, detonate de o inteligenţă artificială malefică. Supravieţuitorii sunt hăituiţi de Terminatori care nu au chip omenesc, ci sunt doar nişte maşinării respingătoare.

Potenţialul salvator al omenirii, John Connor, care apărea ca adolescent sau copil în primele serii, este acum personajul central al filmului, interpretat de Christian Bale.

De această dată, Arnold Schwarzenegger lipseşte din distribuţie. Realizatorii au lăsat totuşi să se înţeleagă că o replică digitală a lui Arnold ar putea apărea măcar pentru câteva secunde. Şi, în orice caz, fanii vor regăsi cascadoriile pe motocicletă, un alt element specific al seriei.



Antena 3

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close