Antena 3 CNN Show Showbiz Al treilea album al Carlei Bruni poate fi ascultat gratis pe internet

Al treilea album al Carlei Bruni poate fi ascultat gratis pe internet

Al treilea album al Carlei Bruni poate fi ascultat gratis pe internet
09 Iul 2008   •   14:22

Noul album al Carlei Bruni, în care cântă despre dragostea ce o poartă pentru soţul ei, preşedintele Franţei Nicolas Sarkozy, poate fi ascultat gratuit pe internet începând cu ziua de miercuri, a anunţat casa de discuri Naive. Cele 14 cântece de pe albumul “Comme si de rien n'était” (Ca şi cum nimic nu s-a întâmplat), pot fi ascultate pe www.carlabruni.com până pe 21 iulie, timpul de ascultare fiind limitat pentru fiecare utilizator la un total de două ore în această perioadă.

Speculaţiile referitoare la cel de-al treilea album al Carlei Bruni au determinat devansarea datei oficiale de lansare a acestuia cu zece zile, urmând să se facă pe 11 iulie. Într-un interviu acordat luna aceasta, Bruni a declarat că este conştientă că reacţia la noul ei album ale cărui melodii totalizează 42 de minute “riscă să fie afectată” de mariajul ei cu Nicolas Sarkozy.

Carla Bruni a declarat că veniturile pe care le va obţine de pe urma noului album vor fi donate unor cauze umanitare, informează telegraph.co.uk.

Antena3.ro

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close