Antena 3 CNN Show Showbiz Alimentul la care Anca Țurcașiu a renunțat de peste 25 de ani și a oprit timpul în loc: ”Nu mi-a fost greu deloc, a fost ceva natural"

Alimentul la care Anca Țurcașiu a renunțat de peste 25 de ani și a oprit timpul în loc: ”Nu mi-a fost greu deloc, a fost ceva natural"

Anca Țurcașiu are 52 de ani, dar nu îi dai mai mult de 30. Nu are operații estetice, dar are gene bune și știe să aibă grijă de ea.

Alimentul la care Anca Țurcașiu a renunțat de peste 25 de ani și a oprit timpul în loc: ”Nu mi-a fost greu deloc, a fost ceva natural"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    12 Iun 2022   •   08:00

De zeci de ani, actrița și cântăreața româncă nu mai consumă carne și a adoptat un regim ovo-lacto-vegetarian. De asemenea, nu uită de orele de sport și de alimentația sănătoasă.

”De 24 de ani nu mai mănânc carne. Am citit nişte cărţi despre asta şi am încercat. Sunt ovo-lacto-vegetariană şi mă simt extraordinar. 

Eu sunt o persoană care nu iubeşte carnea, deci a fost ceva natural, nu mi-a fost deloc greu.

Nu fac caz de lucrul acesta, iar băieţilor mei le gătesc normal. Doar eu fac parte din această categorie, a ovo-lacto-vegetarienilor. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mai fac şi eu excese, dar cu măsură. De exemplu, dacă am avut o zi în care am mâncat cu plăcere două felii de tort, câteva zile după aceea beau un pahar cu apă, mănânc un măr sau un iaurt”, spunea Anca Tușcașiu, în urmă cu câțiva ani, la emisiunea Acces Direct.

”E un stil de viață, nu este o dietă. Nu știu ce avantaje sau dezavantaje are, pentru că nu vreau să dau sfaturi. Nu recomand, nu forțez pe nimeni să îl adopte. 

E un stil de viață pe care l-am ales în urma unor cărți pe care le-am citit. M-au motivat că nu este sănătos să mănânci carne. 

Cu toate acestea, fiecare trebuie să își asculte corpul, gândurile, sufletul. Poate ție nu îți priește acest stil de viață. 

De exemplu, familia mea mănâncă și carne și totul este minunat”, mai spunea Anca Țurcașiu.

×
Subiecte în articol: Anca Țurcașiu carne
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close