Antena 3 CNN Show Showbiz Andrei Vulpescu: "Monstrul de la Colectiv este prietenul meu"

Andrei Vulpescu: "Monstrul de la Colectiv este prietenul meu"

Andrei Vulpescu: "Monstrul de la Colectiv este prietenul meu"
10 Noi 2015   •   11:14

Andrei Vulpescu a postat pe blogul său o descriere a unuia dintre patronii clubului Colectiv, Costin Mincu, despre care susţine că "a ajutat la greu lumea underground".

În postarea intitulată "Monstrul de la Colectiv este prietenul meu", Andrei Vulpescu scrie că nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că se poate întâmpla o astfel de tragedie. "Da, ştiu că acolo au existat multe nereguli şi sigur vinovaţii vor plăti pentru ele, însă Butch rămâne prietenul meu", a mai scris el.

"Nu cred ca exista artist underground care sa nu fi intrat in contact cu Butch. Si da, in Colectiv s-au organizat zeci de concerte, unele chiar si cu artisti straini. Si nu s-a intamplat nimic. Nu cred ca Butch s-a gandit vreodata ca se poate intampla o astfel de tragedie. Nimeni nu s-ar fi gandit. Da, stiu ca acolo au existat multe nereguli si sigur vinovatii vor plati pentru ele, insa Butch ramane prietenul meu. Ramane omul ala preocupat, implicat in scena underground, asa fragila cum este", a scris Andrei Vulpescu.

"Asa l-am cunoscut eu! Butch este un baiat sufletist, un baiat care ajuta atunci cand poate, un baiat care de-a lungul anilor a facut multe pentru underground. Nu stiu daca s-a schimbat radical in ultimii ani. Mi-e greu sa cred", a mai scris Andrei Vulpescu.
Articolul complet pe vulpescu.eu.
 


 

 



×
Subiecte în articol: Club Colectiv
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close