Antena 3 CNN Show Showbiz Angelina Jolie, atracţia serii în cea de-a doua zi a festivalului de film de la Cannes

Angelina Jolie, atracţia serii în cea de-a doua zi a festivalului de film de la Cannes

Angelina Jolie, atracţia serii în cea de-a doua zi a festivalului de film de la Cannes
16 Mai 2008   •   19:41

Angelina Jolie, supranumită ?zeiţa în verde? şi însărcinată cu gemeni, a sosit în Franţa pentru a-şi promova ultimul film. Frumoasa Angelina a fost primită la Cannes ca o adevărată prinţesă. Prima dată, a făcut furori cu o rochie albă. Flancată de Dustin Hoffman şi Jack Black, blitzurile fotografilor nu se mai opreau.

ANGELINA JOLIE, ATRACŢIA SERII LA CANNESLa conferinţa de presă despre filmul animat Kung Fu Panda, jurnaliştii au fost interesaţi în special de starea de sănătate a Angelinei şi a celor doi bebeluşi pe care urmează să îi nască. Seara, covorul roşu a pălit la apariţia zeiţei în verde, aşa cum au numit-o, la unison, criticii de modă, aflaţi la Cannes. Angelina Jolie şi Brad Pitt au deja patru copii - unul natural şi trei adoptaţi.

Actriţa a declarat că filmul la care a lucrat, ?Kung Fu Panda?, este unul la care i-ar face plăcere să-şi ducă proprii copii. Pelicula se anunţă un succes de box office, deşi nu a fost inclusă în selecţia oficială a festivalului de film Cannes, 2008.

Observator

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close