Antena 3 CNN Show Showbiz Angelina Jolie, însărcinată cu al patrulea copil? S-ar putea ca Brad Pitt să nu fie tatăl (FOTO)

Angelina Jolie, însărcinată cu al patrulea copil? S-ar putea ca Brad Pitt să nu fie tatăl (FOTO)

Angelina Jolie, însărcinată cu al patrulea copil? S-ar putea ca Brad Pitt să nu fie tatăl (FOTO)
Sursa foto: Angelina si Brad
01 Iun 2009   •   14:46

Angelina Jolie aşteaptă cel de-al patrulea copil biologic şi s-ar putea ca Brad Pitt să nu fie tatăl. Această ştire a făcut senzaţie în presa din SUA, arată www.entertainmentwise.com.

Celebrul cuplu ?Brangelina? a prefarat să nu facă publică informaţia că Angelina ar fi însărcinată, deoarece nu ştie cine e tatăl copilului, scrie aceeaşi publicaţie.

Surse apropiate celor două vedete susţin că relaţia dintre Angelina şi Brad este din ce în ce mai şubredă şi că Angelina ar avea o relaţie cu un alt bărbat.

Fotografii au surprins imagini cu Angelina, pe platourile de filmare ale producţiei ?Salt?. Actriţa este îmbrăcată cu o bluză neagră, largă şi pare a fi însărcinată.



În urmă cu aproximativ două săptămâni, Brad şi Angelina şi-au făcut apariţia pe covorul roşu de la Cannes. Angelina a fost mai frumoasă ca niciodată, într-o superbă rochie de culoare crem, în timp ce Brad Pitt a impresionat prin ţinuta lui la patru ace.

Aceasta a fost prima aparitie publica a cuplului, dupa decernarea Premiilor Oscar, din 22 februarie.

În ultima perioadă, din ce în ce mai multe publicaţii americane au scris că Brad Pitt şi Angelina Jolie s-ar fi depărţit.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Angelina Jolie Brad Pitt
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close