Antena 3 CNN Show Showbiz Are cinci copii, dar o siluetă de invidiat. Anca Serea a dezvăluit la ce truc apelează după fiecare masă copioasă

Are cinci copii, dar o siluetă de invidiat. Anca Serea a dezvăluit la ce truc apelează după fiecare masă copioasă

Are cinci copii, dar o siluetă de invidiat. Anca Serea a dezvăluit la ce truc apelează după fiecare masă copioasă
Sursa foto: Foto: Facebook/Anca Serea
22 Apr 2018   •   16:25

Are cinci copii, dar o siluetă de invidiat. Anca Serea a dezvăluit recent la ce truc apelează după fiecare masă pentru ca kilogramele în plus să nu se depună.

„După o masă copioasă, mănânc câteva feliuţe de ananas crud. Mă ajută să evit problemele cu digestia. În plus, ananasul stimulează arderea grăsimilor şi mă ajută să mă menţin în formă”, a mărturisit Anca Serea, pentru apropotv.ro.

Mai mult, Anca a susține că, mai nou este pasionată de pilates reformer. Acest secret o ajută să arate mereu atât de bine.

„Sunt pasionată de Pilates. Pilates reformer îmbunătăţeşte mobilitatea şi flexibilitatea, echilibrul şi coordonarea şi ajută la tonifierea profundă a musculaturii. Apeciez şedinţele de pilates şi pentru flexibilitatea exerciţiilor. Atunci când realizez exerciţiile mai alert, prind energie, iar când le realizez mai lent, mă relaxez în timp ce îmi lucrez musculatura”, a mai spus Anca Serea.

×
Subiecte în articol: Dietă de vedetă ananas
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close