Antena 3 CNN Show Showbiz Au apărut primele fotografii cu trupul Mădălinei Manole, după sinucidere

Au apărut primele fotografii cu trupul Mădălinei Manole, după sinucidere

Au apărut primele fotografii cu trupul Mădălinei Manole, după sinucidere
Sursa foto: Foto: ziarulring.ro
12 Apr 2011   •   11:12

Imagini şi probe senzaţionale din dosarul morţii Mădălinei Manole. La aproape un an de la moartea artistei, au apărut fotografii din ziua morţii artistei şi filmul cu ultimele 24 de ore din viaţa sa, surprinse de o cameră de luat vederi dintr-un hipermarket.

Anchetatorii au analizat secundă cu secundă filmul înregistrat pe camerele de filmat, în care cântăreţa şi-a făcut ultimele cumpărături împreună cu soţul ei, Petru Mircea. Sunt ultimele 24 de ore din viaţa Mădălinei.

În seara zilei de 13 iulie 2010, Mădălina Manole a fost la repetiţii, după care ajunge într-un hipermarket din Băneasa. De aici, se duc acasă. Cei doi iau cina în bucătărie, în timp ce fiul lor dormea într-o cameră la etaj, împreună cu mama lui Petru Mircea.

Potrivit lui Mircea, în jurul orei 12, el şi Mădălina se culcau împreună îmbrăţişaţi. După numai câteva ore, soţul său a găsit-o moartă în casă, prăbuşită pe podea.

Mădălina Manole a fost găsită moartă în casă, pe 14 iulie, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. Verdictul anchetei în acest caz a fost sinucidere.

 


Vezi mai multe fotografii pe site-ul ziarului Ring.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close