Antena 3 CNN Show Showbiz Avanpremieră: Sarah Jessica Parker le spune românilor ?totul despre sex?

Avanpremieră: Sarah Jessica Parker le spune românilor ?totul despre sex?

Avanpremieră: Sarah Jessica Parker le spune românilor ?totul despre sex?
05 Iun 2008   •   22:08

Carrie, Samantha, Miranda şi Charlotte ajung joi seară în România. Personajele iubite de milioane de femei şi admirate de tot atâţia bărbaţi au venit la Bucureşti, aduse de revista Eve. Este vorba despre avanpremiera celui mai aşteptat film al anului, “Totul despre sex”. Filmul s-a bucurat de succes atât la Londra cât şi peste ocean şi reia aventurile celor patru prietene din serialul “Sex and the City”.

Sarah Jessica Parker revine la personajul care a făcut-o celebră, Carrie Bradshaw, jurnalista înnebunită de pantofii lui Manolo Blahnik şi fantezistele outfit-uri ale celor mai trendy designeri. Alături de ea, pe lângă trio-ul reprezentat de deja familiarele Kim Catrall, Kristin Davies şi Cynthia Nixon, apare Jennifer Hudson, acum asistenta personală a lui Carrie.

Acţiunea filmului se petrece la câţiva ani după momentul încheierii serialului, iar Carrie apare ca o persoană schimbată, care are o relaţie de ceva timp cu Mr. Big. În ziua în care cei doi ar fi trebuit să se căsătorească, se întamplă ceva neaşteptat, iar fericirea lui Carrie atârnă din nou de un fir de aţă.

Miranda este în continuare un avocat de succes, însă în viaţa personală lucrurile nu merg chiar atât de bine, căsnicia ei cu Steve fiind afectată de infidelitate şi de rutină. Charlotte, care are o fiică adoptată, reuşeşte în cele din urmă să rămână însarcinată, în timp ce Samantha revine la vechile obiceiuri şi nu se poate abţine să nu se uite şi după alţi bărbaţi.

Antena3.ro

×
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close