Antena 3 CNN Show Showbiz Averea lui Michael Jackson, împărţită între mamă, cei trei copii şi fundaţii de caritate (VIDEO)

Averea lui Michael Jackson, împărţită între mamă, cei trei copii şi fundaţii de caritate (VIDEO)

Averea lui Michael Jackson, împărţită între mamă, cei trei copii şi fundaţii de caritate (VIDEO)
02 Iul 2009   •   09:57

Michael a lăsat în urmă o avere uriaşă, la care râvnesc toţi membrii familiei. Potrivit unui testament din 2002, bunurile lui Michael Jackson vor fi împărţite între mama sa, cei trei copii ai lui şi una sau mai multe fundaţii de caritate.

Testamentul lui Michael Jackson semnat în data de 7 iulie 2002, prevede că cei trei copii ai săi vor fi luaţi în grija mamei sale, Katherine Jackson, după moartea sa.

Dacă aceasta nu ar mai fi fost în viaţă la deschiderea testamentului, copiii ar fi urmat să fie îngrijiţi de Diana Ross, prietena de-o viaţă a lui Michael, femeia despre care s-a spus că i-a cucerit cu adevărat inima megastarului.

Testamentul conţine opt secţiuni şi începe cu o declaraţie în care Michael afirmă că nu este căsătorit. "Mariajul meu cu Deborah Rowe a fost dizolvat", se arată în document.

În testament, averea lui Jackson este evaluată la 500.000.000 de dolari. O menţiune specială arată că fosta soţie şi mama primilor doi copii, Deborah Jean Rowe Jackson, este exclusă cu bună ştiinţă de la împărţirea averii.

Maşinile, obiectele de artă şi de colecţie reprezintă o altă parte a averii sale, fiind evaluate la 20 milioane de dolari. La 33 milioane de dolari era evaluată, la acea vreme, proprietatea Neverland.



Antena 3

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close