Antena 3 CNN Show Showbiz Blestemul celebrităţii. Vezi cum mai arată sex-simbolurile din "Baywatch" după 20 de ani

Blestemul celebrităţii. Vezi cum mai arată sex-simbolurile din "Baywatch" după 20 de ani

Blestemul celebrităţii. Vezi cum mai arată sex-simbolurile din "Baywatch" după 20 de ani
Sursa foto: Foto: Yahoo.com
de O.P.    |    28 Sep 2011   •   13:49

Trecerea timpului nu iartă pe nimeni. Nici măcar vedetele nu sunt ocolite de amprentele pe care anii le lasă pe chipul lor. Când s-a lansat, în urmă cu 22 de ani, serialul Baywatch a făcut furori.

Salvamarii sexy, poveştile amoroase şi intrigile au facut ca acest serial american să fie urmărit cu sufletul la gură de miliarde de oameni din întreaga lume. Pamela Anderson a frânt inimile a milioane de domni, care suspinau atunci când zeiţa blondă îşi făcea apariţia.

Însă, o dată cu trecerea timpului, trupurile perfecte ale salvamarilor s-au împrietenit cu bisturiul, iar rezultatul nu a fost întotdeauna unul reuşit. David Hasselhoff, cunoscut pentru "prietenia" lui cu băutura a apelat din plin la operaţiile estetice pentru a rămâne mereu tânăr, nu doar la suflet.

Pamela Anderson, siliconată şi pe vremea difuzării serialului, şi-a operat tot ce se putea opera, însă şi-a pierdut strălucirea şi farmecul din serial.

Carmen Electra a continuat să "electrizeze" şi mai departe domnii, iar scandalurile din plan personal au piperat imaginea artistei.

×
Subiecte în articol: Pamela Anderson
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close