Antena 3 CNN Show Showbiz Botez şi nuntă în aceeaşi zi pentru Victor Ponta şi Daciana Sârbu

Botez şi nuntă în aceeaşi zi pentru Victor Ponta şi Daciana Sârbu

Botez şi nuntă în aceeaşi zi pentru Victor Ponta şi Daciana Sârbu
21 Iun 2008   •   20:06

Se iubesc de patru ani, şi-au spus ?da? în îndepărtata Chină, departe de ochii presei, dar abia azi şi-au jurat credinţă, în faţa lui Dumnezeu. Social-democraţii Victor Ponta şi Daciana Sârbu s-au căsătorit religios, la biserica Grădina Icoanei, din Capitală. Ei au mai avut un motiv de fericire: tot azi au botezat-o pe fetiţa lor, Irina Octavia.

Îmbrăcată într-o rochie dreaptă, de culoare bej, cu decolteu decent şi o breteluţă, Daciana a strălucit la ieşirea din biserică. Pe Daciana şi Victor, politica i-a adus împreună. S-au cunoscut la şedinţele PSD, s-au plăcut, dar Victor era însurat. Se pare că relaţia a devenit serioasă în 2004, după naşterea lui Andrei, băieţelul lui Victor.

În 2006, el a divorţat, iar ea rupea logodna cu un voleibalist de la clubul Dinamo. De atunci au fost numai împreună, chiar dacă au încercat să-şi ţină idila departe de ochii lumii. Misterul s-a rupt atunci când presa a aflat că cei doi s-au cununat civil în octombrie 2006 la Beijing. În martie, Daciana a devenit mămică.

Naşii de cununie ai celor doi social-democraţi şi, totodată, naşii de botez ai micuţei Irina Octavia au fost şeful SRI, George Maior, si soţia acestuia. La petrecerea organizată au fost invitate 500 de persoane, printre care Ion Iliescu, Adrian Nastase, Mircea Geoană şi alţi politicieni.

Observator

×
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close