Antena 3 CNN Show Showbiz Brigitte Sfăt a aruncat vestea care a căzut ca un trăsnet: „Eu și Ilie am fost la notar...”

Brigitte Sfăt a aruncat vestea care a căzut ca un trăsnet: „Eu și Ilie am fost la notar...”

Brigitte Sfăt a aruncat vestea care a căzut ca un trăsnet: „Eu și Ilie am fost la notar...”
23 Dec 2017   •   11:17

S-au tot certat și tot împăcat, însă nimeni nu știe până în ce punct au ajuns Brigitte și Ilie Năstase. Vedeta a făcut o dezvăluire incendiară. Bruneta a mărturisit că ea şi Ilie Năstase au fost la notar, pentru a divorţa.

„Eu am fost pe punctul de a pleca din această relaţie şi el a fost cel care m-a rugat să nu fac lucrul ăsta. Am fost în faţa notarului cu el, ca să semnăm separarea. Acolo, cu ştreangul de gât, el a spus că „Trebuia să te respect mai mult. Mi-am dat seama că pe tine te iubesc şi că nu te-am apreciat la adevărata ta valoare””, a declarat Brigitte Sfăt la Antena Stars.

Chiar dacă a mai primit o şansă din partea soţiei sale, Ilie Năstase trebuie să fie foarte atent de acum încolo: „Dacă el mai ţine capul sus şi crede că el este Ilie care în ‘72 a câştigat... Nu, între noi este o relaţie om – om. Tot respectul pentru cariera lui în tenis, însă eu îl văd ca pe un bărbat şi nu pot să trăiesc cu campionul. Eu nu trăiesc cu o statuie, ci cu omul Ilie Năstase. Cu omul care trebuie să mă respecte. Respectul cere respect, bineînţeles. Aşa că încercăm să facem ceva, dacă putem... S-au dus vremurile alea în care eu munceam şi el mergea la femei”.

×
Subiecte în articol: Brigitte Sfat Ilie Nastase
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close