Antena 3 CNN Show Showbiz Capitala este pregătită pentru un nou show incendiar: Massive Attack

Capitala este pregătită pentru un nou show incendiar: Massive Attack

Capitala este pregătită pentru un nou show incendiar: Massive Attack
02 Aug 2008   •   10:19

Capitala aşteaptă sâmbătă seară un nou show incendiar. Trupa Massive Attack promite un concert de zile mari. Cei care nu au reuşit să îşi ia bilete, mai pot găsi un loc, doar în sectorul B al stadionului Iolanda Balaş. Massive Attack sunt renumiţi nu numai pentru muzica lor specială, dar şi pentru prestaţiile live.

Spectacolul, cu proiecţii video, a atras până acum atenţia fanilor din toată Europa, unde celebra trupă susţine un turneu de promovare al viitorului lor album, programat să fie lansat în 2009. Cei doi membri vor avea alături alţi nouă muzicieni: doi baterişti, un percuţionist, un basist, doi chitarişti şi trei invitaţi special pentru părţile vocale. Concertul va începe la ora 20.00, cu un recital susţinut de Martina Topley Bird, urmând ca după lăsarea serii să urce pe scenă Massive Attack.

Accesul în incinta stadionului „Iolanda Balaş Soter” se va face începând cu ora 18.30, prin strada Primo Nebiolo, fosta stradă Ştrandului. Accesul maşinilor pe această stradă va fi interzis. Admiratorii trupei Massive Attack nu vor putea intra pe stadion cu echipamente de înregistrare audio sau video, sticle şi recipiente de plastic, arme sau orice fel de materiale periculoase. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a nu permite accesul celor care nu respectă aceste reguli.

Massive Attack reprezintă una dintre cele mai inovatoare şi influente trupe ale generaţiei lor: sound-ul lor a dat tonul multor tendinţe, şi a deschis drumul pentru artişti ca Portishead, Morcheeba sau Trick.

Sursa foto: eyeballkid.com
Antena 3

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close